Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Festival de arta speologica SpeoARTA / Timisoara, 28-30 mai 2010

1

A 30-a ediţie a festivalului de artă speologică SpeoARTA
Timişoara, 28-30 mai 2010

Festivalul de arta speologica SpeoARTA este o manifestare culturala de fotografie si film aflata sub egida Federatiei Romane de Speologie. Potrivit speoarta.ro festivalul „isi propune sa prezinte frumusetile si realizarile speologice printr-o expozitie de fotografie itineranta, timp de un an, in diverse orase din tara si strainatate, iar filmele, diaporamele si proiectiile premiate vor fi prezentate intr-un spectacol cu public, in cadrul festivalului.”

Ediţia din acest an se va desfăşura în perioada 28-30 mai, în diverse locaţii din Timişoara.
Organizatorii: Federaţia Română de Speologie şi asociaţiile “De Partea Ta”, „Speleoteam” şi „Prusik” din Timişoara.

De pe site-ul departeata.ro am aflat ca „organizatorii invită speologii din întreaga ţară să se înscrie la concursul de artă speologică SpeoARTA 2010, pe site-ul festivalului, www.speoarta.ro, până în 14 mai inclusiv. Regulamentul concursului, precum şi multe alte informaţii, se găsesc, de asemenea, pe site.”

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.