Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Urnele de donații de la casele de marcat Lidl vor colecta fonduri pentru SMURD

0

Din 12 noiembrie, timp de 6 luni, o nouă campanie de donație la casele de marcat se va desfășura în magazinele Lidl din toată țara. Sub sloganul „Donează pentru cei care Salvează!”, urnele de donații vor colecta fonduri pentru Fundația pentru SMURD.

Lidl - Campania Doneaza pentru cei care salveaza!

Angajații și clienții Lidl continuă să ofere zâmbete, demonstrând că sprijinul fiecăruia contează pentru a face o schimbare în bine în comunitate. Susținerea Fundației pentru SMURD este o inițiativă care urmărește să contribuie la dezvoltarea sistemului integrat medical și tehnic de urgență și prim ajutor pentru îmbunătățirea calității vieții persoanelor care locuiesc și muncesc în România.

„Dorim să sprijinim activitatea SMURD, a celor care zi de zi salvează vieți. Aceștia merită toată susținerea noastră pentru a continua să fie mereu la locul potrivit, în momentul potrivit, și să ofere ajutor necondiționat pentru cei aflați la nevoie. Noua campanie de donație la casele de marcat se va desfășura timp de șase luni în magazinele Lidl din toată țara. Încurajăm atât angajații, cât și clienții noștri să se implice, așa cum au făcut-o și până acum, și să doneze pentru SMURD.”, a declarat Georgiana Tugearu, PR Manager Lidl.

„Considerăm implicarea Lidl în sprijinirea activităţii SMURD începutul unui parteneriat important, care va permite realizarea unor proiecte de susţinere a intervenţiei rapide şi de înaltă competenţă a echipajelor SMURD şi, în final, salvarea unui număr mare de vieţi omeneşti. Mulţumim, pe această cale, tuturor celor care aleg să se alăture acestei cauze.”, a declarat Dl. Dr. Raed Arafat, Președintele Fundației pentru SMURD.

Despre SMURD și Fundația pentru SMURD

Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD) este cunoscut la nivel național, la fel și Fundația pentru SMURD, fondată de către Dr.Med. Raed Arafat.  Fundația are ca scop îmbunătățirea calității vieții persoanelor care locuiesc și muncesc în România, prin sprijinirea dezvoltării sistemului integrat medical și tehnic de urgență și prim ajutor. Fundația sprijină SMURD și activitățile publice referitoare în special la serviciile de sănătate și asistență socială.

În prezent, pompierii SMURD intervin în toate cele 41 de județe ale țării, iar echipamentele folosite pentru oferirea primului ajutor și a îngrijirii medicale sunt ultramoderne. Contribuția fiecăruia este esențială pentru a continua modernizarea și dezvoltarea sistemului integrat medical. Prin sprijinirea SMURD ajutăm la salvarea a sute de vieți și la recăpătarea zâmbetelor celor care au scăpat cu bine din situații critice.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.