Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

La Balul Edelweiss pentru HOSPICE, se va licita o oră de tenis cu Simona Halep

0

Balul Edelweiss pentru HOSPICE Casa Speranței este cel mai longeviv bal caritabil din București. Prima ediție a avut loc în anul 2000, cu scopul de a susține serviciile gratuite de îngrijire paliativă oferite de HOSPICE Casa Speranței, copiilor și adulților cu boli incurabile.

ball hospice
Anul acesta, Simona Halep, jucătoarea de tenis numărul 3 în top WTA, a decis să susțină cauza HOSPICE oferind pentru licitația din cadrul  evenimentului o rachetă de tenis cu autograf și o oră din viața sa – un meci de tenis pe care îl va juca împreună cu câștigătorul licitației. De asemenea, în cadrul evenimentului se vor  licita și alte experiențe exclusiviste, precum cea a unei zile în California, la bordul unui avion de vânătoare ce va executa manevre tactice de luptă.

Balul Edelweiss, ajuns la cea de-a 14-a ediție, va avea loc în data de 15 noiembrie, ora 19.00 la Athenee Palace Hilton. Va fi o ediție specială, deoarece în luna septembrie a acestui an, HOSPICE Casa Speranței a inaugurat noul centru din București, unde anual vor fi îngrijiti  peste 2000 de pacienți. Evenimentul caritabil va avea mai multe momente importante: recepția cu șampanie, cină gourmet, licitații cu și fără strigare, va fi presărat cu momente artistice susținute de artiști cu renume, câștigători ai concursului Românii au Talent și se va încheia cu o petrecere alături de celebra trupă Călin Geambașu.

Prezentatorii ediției din acest an sunt îndrăgiții Corina Caragea și Dragoș Bucurenci. Mai multe informații despre eveniment puteți găsi la edelweissball.hospice.ro.

În fiecare an, peste două sute de invitați participă la bal și alături de ei sunt prezenți personalități, ambasadori, directori executivi și reprezentanți ai unor organizații importante din România.
Fiecare ediție ne ajută să susținem serviciile gratuite de îngrijire paliativă, atât de importante și vitale pentru copiii și adultii cu boli incurabile din București, Brașov, Făgăraș și Zărnești.

Au contribuit la organizarea acestei ediții de bal companiile: Anchor Grup, Fundația Vodafone România, Help Net Farma, Fildas Trading,  EIT  Sucursala Forum Auto, GlaxoSmithKline, GlaxoSmithKline Consumer Healthcare, COCA-COLA HBC, Kaufland, Raiffeisen Bank, Sofmedica, Lowe and Partners și Transgaz.

Parteneri: Cristalex ’94, Tres Recherche, Beautik Haute Parfumerie, CityGrill, Whittard of Chelsea, Musette, Stoica si Asociatii, Sabion, Proestetica, Style and Nature, Renaud Investments, Porphyras, Crier Media Group, Nissa,  Crowne Plaza Hotel, Contessina, Central Park Hotel Sighisoara, Morgano Hipic, Restaurant Tapo, Fizio- life Medica, World Class, Pescariu Sports and Spa, Originalo, Grand Hotel Continental și Delta A.C.M ’93. Partenerii media sunt: ProTV, EuropaFM și Etiquette Magazine.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.