Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Telekom Romania anunţă prelungirea perioadei de înscriere în concurs a proiectelor, pe platforma teimplici.ro

0

Teimplici ro (2)

 • ONG-urile pot înscrie proiectele lor pe platforma teimplici.ro până la 21 noiembrie 2014, ora 18:00;
 • Votarea publică şi jurizarea vor fi realizate în perioada 25 noiembrie – 11 decembrie 2014;
 • Cele 10 proiecte câştigătoare vor fi anunțate pe 17 decembrie 2014;
 • Proiectele vor fi implementate în anul 2015;
 • Fonduri totale de până la 50.000 euro alocate pentru proiectele câștigătoare.

Telekom Romania anunţă prelungirea înscrierilor pe platforma teimplici.ro până pe data de 21 noiembrie 2014, ora 18:00, pentru a da posibilitatea cât mai multor ONG-uri să participe la concursul de proiecte. Proiectele care pot beneficia de susținere financiară din partea Telekom Romania vizează următoarele arii:

 1. Educaţie sanitară preventivă;
 2. Învaţă să fii voluntar;
 3. Pregătire pentru viaţă;
 4. Nutriţie sănătoasă;
 5. Sănătatea în mediul rural;
 6. Stil de viaţă sănătos;
 7. Dezvoltare durabilă;
 8. Educaţia în domeniul mediului;
 9. Inovație în domeniul educaţiei;
 10. Inovație în domeniul sănătăţii;
 11. Transportul alternativ;
 12. Protejarea copiilor, vârstnicilor şi a victimelor violenţelor.

Aceste 12 arii în care Telekom Romania va investi fonduri au fost selectate pe baza interesului manifestat de comunitate, din cadrul celor 6 teme principale listate pe teimplici.ro.

Printre criteriile de eligibilitate a proiectelor se numără: capacitatea de a livra rezultate durabile și măsurabile; contribuţia ONG-ului să fie de minimum 20% din valoarea întregului proiect; suma solicitată să fie de maximum 5.000 euro. Fiecare participant are dreptul să înscrie un singur proiect, în cadrul ariei în care consideră că are cea mai bună expertiză. Mai multe detalii despre condițiile de participare şi de eligibilitate a proiectelor sunt disponibile aici, pe teimplici.ro.

Juriul care va evalua proiectele este format din:

 • Cristina Bazavan – blogger;
 • Cristi China Birta – blogger;
 • Lăcrămioara Botezatu – Project Manager csrmedia.ro;
 • Florin Ghindă – Fondator RomaniaPozitiva.ro;
 • Paula Herlo – jurnalist;
 • Mircea Kivu – Sociolog FDSC;
 • Ionuţ Sibian – Director Executiv FDSC;
 • Ruxandra Vodă, Director Comunicare, grupul de companii Telekom Romania.

Proiectul teimplici.ro a fost lansat în vara acestui an, membrii comunității fiind invitați să își exprime părerea cu privire la cele mai importante direcții în care ar trebui să se investească în societatea din România. Au fost propuse pe platformă 6 teme principale, iar în urma voturilor primite din partea publicului, acestea s-au clasat după cum urmează ca relevanță: Educaţie, Sănătate, Mediu, Inovaţie, Dezvoltare şi Protecţie socială. În cadrul acestor teme, utilizatorii site-ului teimplici.ro au fost invitați să propună şi arii specifice de intervenție, iar din cele peste 80 de arii menționate pe platformă, au fost selectate 12, în funcţie de importanţa acordată în urma voturilor şi a interacțiunilor.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand de telecomunicaţii nou și dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, simplificate și personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 de milioane de contracte de servicii.

Prin cei doi operatori, Telekom Romania Communications şi Telekom Romania Mobile Communications, noul brand oferă servicii integrate de telecomunicații, astfel încât clienţii să beneficieze de o experiență completă şi inedită: servicii de voce și date mobile 3G și 4G, telefonie fixă tradițională, internet de mare viteză și televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV, precum și conținut de înaltă calitate și exclusivități. Pentru clienţii business, noul brand este promisiunea unor soluții IT&C la cheie, care să sprijine companiile să devină mai competitive și mai agile.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom Romania este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 142 milioane de clienți pentru servicii mobile, 31 milioane de linii fixe și peste 17 millioane linii broadband (la 31 decembrie 2013). Grupul oferă produse și servicii fixe, comunicare mobilă, Internet și IPTV pentru consumatori și soluții ICT pentru clienți din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în aproximativ 50 de țări și are circa 229.000 angajați la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 60,1 miliarde euro  în anul financiar 2013 – mai mult de jumătate din această valoare în afara Germaniei.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.