Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Săptămâna aceasta la Teatrelli

0

La Teatrelli am pregătit o săptămână dedicată comediei, muzicii instrumentale aparte și ritmurilor argentiniene, prin spectacolul „Taxi Blues” și concertele Basorelief – „O călătorie muzicală de neuitat” și „O seară argentiniană” cu Analia Selis și Mariano Castro.

Afis Basorelief Afis concert Analia Selis Afis Taxi Blues

Cum vremea de afară nu ne mai permite să ne bucurăm de o ieșire în aer liber la o terasă, Teatrelli vă invită înainte de spectacole, începând cu ora 19:00, într-un spațiu intim, primitor si elegant, amenajat cu mult bun gust, pentru a savura o cafea delicioasă, un pahar cu vin sau un cocktail, alături de un platou cu brânzeturi, prosciutto melone sau deserturi inedite.

Marți, 11 noiembrie, de la ora 20.00, ne reîntâlnim cu actorul și regizorul Dan Tudor care pune în scenă, alături de Marius Bodochi, „Taxi Blues”, un spectacol plin de umor.  Personajul lui Marius Bodochi este Şerban Ion Vasilescu, un mare actor român ajuns şofer de taxi în Germania. Apariţia neaşteptată a unui personaj în staţia de taxi din Hamburg, Nelu, interpretat de Dan Tudor, transformă povestea într-una extrem de amuzantă. Modul în care cei doi interacţionează va face, desigur, deliciul publicului. Marius Bodochi şi Dan Tudor dialoghează, cântă, dansează, provoacă hohote de râs şi emoţii profunde.

Spectacolul “Taxi blues” a obţinut Premiul pentru cel mai bun spectacol (regia Dan Tudor) şi Premiul pentru cea mai bună interpretare masculină, acordat ex-aequo actorilor Marius Bodochi şi Dan Tudor la Festivalul Naţional de Comedie 2012, de la Galaţi. Dan Tudor a primit Premiul “Goange Marinescu” pentru regie, iar Marius Bodochi a obţinut premiul pentru „Cel mai bun actor la Festivalul Internațional al Teatrului de Studio de la Pitești”, 2012, unde “Taxi blues” a fost declarat și Cel mai bun spectacol.

Joi, 13 noiembrie, de la ora 20:00, ne dăm întâlnire la concertul formației Basorelief. După 30 de ani, cu piese vechi și noi, Basorelief ne propune o „călătorie muzicală de neuitat” prin peisajul unei muzici instrumentale aparte, dinamică și delicată în același timp.

În 26 februarie 2014 a fost lansat primul album al trupei, “Ploaie în Macondo”, ce conține 11 piese și este o adevarată realizare de ținută ca imprimare, mixaj și mastering. Iulian Vrabete – bas, Relu Bitulescu – tobe, Eduard Bălașa – chitară și Dan Stesco – clape vă invită la Teatrelli pentru a petrece o altfel de seară de toamnă.

Ultimul, dar nu cel din urmă pe lista noastră din această săptămână este concertul „O seară argentiniană” cu Analia Selis și Mariano Castro ce va avea loc vineri, 14 noiembrie, de la ora 20:00. Tango, milonga și muzică tradițională latino-americană sunt stilurile de muzică ce vor transforma seara de vineri într-una cu specific argentinian la Teatrelli.

Analia Selis împreună cu Mariano Castro, membru al renumitei trupe “Narcotango”, un pianist excelent și un muzician de excepție ne vor oferi un concert de „muzică frumoasă, specială, simplă, dar minuțios lucrată”. Alături de aceștia vor cânta și Adrian Aldea (voce), Eduard Serei (chitară) și Gilberto Ortega (percuție).

Biletele pot fi achiziționate la sediul creart din Piața Alexandru Lahovari, Nr. 7 (Tel: 0735 560 692) sau prin rețeaua de bilete Eventim.

Partenerii media ai sălii Teatrelli sunt: 24FUN, Radio România Cultural, Radio România Muzical, Eventim, Calendar evenimente, Modernism, Big City Life, Zile și Nopți, PR Wave, Ziarul Metropolis, Online Gallery, Feeder, În Festival, TV City, Dor de Ducă, IQool, Orașul Meu, România Pozitivă, Art Act Magazine și Bucharest Herald.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.