Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Primul concurs naţional de programare în Java susţinut de Oracle Academy

1

Oracle Academy și Junior Achievement România lansează concursul național de programare în Java care provoacă toți studenții din România să dezvolte o aplicație care să vină cu o soluţie creativă pentru comunitate.

Studenții pasionați de programare şi tehnologie se pot înscrie individual sau împreună cu unul sau doi colegi. Cu puţină imaginaţie, ei pot îmbunătăţi un proces sau propune o soluţie pentru o problemă punctuală și e de ajuns ca un membru al echipei să aibă abilităţi de programare în Java.

ConcursJava_ro

Cum?

– Echipa sau persoana se înregistrează online la www.java.jaromania.org începând cu 10 ianuarie 2014

– Selectează o categorie: SMART School, SMART Business, SMART City, sau propria categorie

– Participanții dezvoltă o aplicaţie Java interactivă care să reprezinte o soluţie inteligentă pentru o problemă a comunităţii (de la generarea testelor şcolare sau crearea unor reprezentări grafice ale unor mici experimente ştiinţifice până la îmbunătăţirea instrumentelor de management de proiect sau promovarea turismului în oraş)

– Toate soluțiile trebuie înscrise pe site până la data de 25 martie 2014

Cele mai bune soluții vor aduce premii pentru întreaga echipă: laptopuri performante, participarea la Oracle România Summer Session pentru fiecare membru, vouchere de participare la examenele de certificare Oracle şi un mare plus în portofoliul carieră.

Pentru mai multe informaţii şi ceva inspiraţie, intrați pe pagina Facebook a concursului: https://www.facebook.com/javacompetition

“Soluţii JAVA inteligente pentru beneficiul comunităţii noastre” este o competiţie naţională organizată de Oracle Academy în parteneriat cu Junior Achievement România pentru toţi studenţii din România care au şansa să îşi aprofundeze cunoştinţele, să îşi creeze un portofoliu remarcabil, să îşi folosească abilităţile şi creativitatea pentru a susține o cauză pozitivă și să câștige premii de excepție.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro