Prima dată la mare

0

Un număr de doisprezece copii din medii defavorizate, beneficiari ai programelor de suport educațional desfășurate de Fundația „Inocenți” în București, vor avea parte de o experiență inedita datorita generozității Asociației “Împreună pentru viitor” Constanța. Micuții vin astăzi in excursie la mare pentru prima dată în viața lor.

 

Marea și plaja nu sunt singurele elemente surpriză de care se vor bucura. Am pregătit pentru ei o zi absolut fascinantă, numai bună de trecut în cufărul cu amintiri frumoase. Copiii se vor plimba cu barca, vor merge cu telegondola, după care se vor indrepta spre Complexul Muzeal de Știinte ale Naturii Constanța unde vor asista la spectacolul de la Delfinariu, apoi pașii îi vor purta prin Microrezervație, iar la final distracția se va dezlănțui în Intelect Parc.

Toate aceste activități fac parte din proiectul “Prima data la mare”, proiect ajuns la a treia ediție, ce își propune oferirea unei zile de neuitat pe litoral copiilor care nu au văzut marea niciodată.

„Proiectul s-a bucurat de un real succes. La fiecare final de excursie am văzut chipurile fericite ale copiilor si bucuria că au putut participa”, a declarat Anda Maria Dișea, vicepreședinte Asociația Împreună pentru Viitor Constanța.

Partenerii proiectului din această luna sunt: PUPA&PUPU BEACH SRL, AYG ROMÂNIA, Complexul Muzeal de Știinte ale Naturii Constanța, Telegondola Mamaia, Radio Constanța.

Asociaţia Împreună pentru Viitor Constanţa

Misiune: Împreună oferim copiilor şi tinerilor fără posibilităţi şansa de a schimba viitorul prin educaţie şi dezvoltarea comunităţii în care trăiesc. Acordăm sprijin oricărei persoane în nevoie şi promovăm implicarea şi voluntariatul ca instrumente de evoluţie socială.

Fundația Inocenți Filiala București desfășoară două tipuri de programe: Program de suport psiho-social “Viața Copilului” pentru copiii spitalizați în patru spitale din București și Cluj-Napoca; Programele de suport educațional și integrare socială Inocenți în două școli din București și o școală din Glina (Ilfov).

www.ipv-ong.ro

FB : https://www.facebook.com/ipvconstanta/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.