Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pregătește-te să fii uluit! Workshop foto cu David Beckstead

0

Pregătește-te să fii uluit!

FRAME DESIGN– un workshop foto cu David Beckstead

3+1 GRATIS la cel mai complex workshop al Academiei PhotoRomânia!

Academia PhotoRomânia îl aduce în premieră în Cluj-Napoca pe David Beckstead, un renumit fotograf american clasat în Top 10 Mondial Fotografi de Nuntă. Artistul va susține un atelier dedicat atât fotografilor amatori de nivel avansat cât și fotografilor profesioniști care doresc să își dezvolte stilul personal pe segmentul fotografiei de nuntă.

10 ore de ședințe foto, explicații, feedback și sfaturi, 10 ore alături de, David Beckstead și de două ori încă pe atâtea șanse de a-i cunoaște secretele. Atelierul Frame Design are un număr limitat de 20 de participanți, pentru a permite un feedback cât mai detaliat pentru fiecare în parte. Atelierul se va desfășura atât în aer liber cât și în interior, artistul veind cu sfaturi pentru fotografia cu lumină naturală cât și pentru cea care se utilizează lumina artificială. Instrucțiuni despre folosirea camerei, detalii despre compoziție, poziționarea mirilor, cele mai vânate unghiuri, cum să dai acel ceva, romantismul sau dramatismul, fericirea sau uimirea, scânteia de atracție care îți diferențiază compoziția.

Atelierul se diferențiază de alte workshop-uri și training-uri de profil prin determinarea participanților să pășească “outside the box” și găsirea drumului către creațiile magice, cu amprenta distinctă a autorului.

 

Pentru că, de cele mai multe ori, fotografii de nuntă lucrează în echipe în ideea de a surprinde cât mai multe momente unice, Academia PhotoRomânia vine cu o ofertă specială de contractare a atelierului Frame Design dedicată tuturor celor care doresc să “fure meserie” de la celebrul fotograf american, David Beckstead. Astfel, la rezervarea a trei locuri în cadrul acestui workshop, vă oferim o a patra rezervare gratuit!

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.