Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Netbook-uri romanesti MyWay, in parteneriat cu Muzeul Taranului Roman!

0

O veste foarte frumoasă din partea Muzeului Ţăranului Român! Maguay, companie românească ce activează ca furnizor de soluţii complete în segmentul IT, a lansat noul brand de portabile MyWay.Mai mult chiar, există o ediție limitată de netbook-uri MyWay, în parteneriat cu Muzeul Țăranului Român, o ediţie cu carcasă personalizată.

”Am legat această idee de conceptul de produs românesc de calitate. Din convergenţa acestor concepte ne-a venit ideea de a lansa serii limitate de netbookuri MyWay personalizate cu imagini ale valorilor româneşti autentice din trecut până în prezent. Şi am ajuns, inevitabil, la cultură,” explică Ștefan Liuțe, directorul de strategie al agenției de branding Grapefruit.

Astfel, nașterea brandului MyWay coincide cu lansarea primei serii limitate de netbook-uri cu carcasa personalizată. În parteneriat cu Muzeul Ţăranului Român, MyWay a dezvoltat două variante de design originale pentru carcasa netbook-urilor sale, reprezentând o furcă de tors cioplită în lemn și, respectiv, un model decorativ de pe o pernă de zestre din Transilvania. ”Ne-a atras ideea de a combina tradiţia cu tehnologia, vechiul cu noul, într-un gest tehnologic şi cultural fără precedent în România”, spune Eduard Pughin, directorul operațional al Maguay. ”E un act de curaj prin care Maguay va testa deschiderea publicului român la inedit, dar va face şi o afirmaţie puternică despre brandul MyWay ca un brand de portabile super-configurabil, relevant şi încrezător în sine şi în originea lui”.

”Într-o lume aflată sub presiunea mondializării, afirmarea identităţii proprii reprezintă o atitudine firească,” spune Virgil Nițulescu, directorul Muzeului Țăranului Român. ”Sper că parteneriatul demarat astăzi, cu o companie care şi-a creat un renume pe piaţa de IT din România, va dovedi că ştim să fim un muzeu care priveşte spre trecut din perspectiva şi cu uneltele prezentului, în pas cu publicul nostru. Firescul şi spectacularul sunt la ele acasă în Muzeul Ţăranului, instituţie care, pentru mulţi dintre obişnuiţii săi vizitatori, reprezintă o marcă aparte în peisajul cultural românesc, tot aşa cum Maguay reprezintă o garanţie a calităţii, în domeniul său de activitate. Şi mai sper că MyWay va deveni un brand apropiat multora dintre cei care ne calcă pragul, şi care ne apreciază, tocmai pentru că, în ceea ce facem în muzeu, am ştiut să ne păstrăm, mereu, drumul nostru”.

Sursa: MTR

Foto: pcnews.ro

PS: Multumim Andreea pentru informatie!

———————————————————————————————————————————-

Brandul MyWay înlocuieşte vechiul brand de portabile al Maguay, eXpertBook, având o identitate mai prietenoasă şi mai expresivă. Adresându-se consumatorului de tehnologie atât din zona profesională cât şi din zona de utilizare casnică, MyWay vorbeşte dezinvolt despre cele trei avantaje competitive ale liniei de portabile româneşti: configurabilitate, tehnologie de ultimă generaţie şi cel mai bun şi rapid service pentru laptopuri din România.

• Configurabilitate. Fie că vrei să navighezi mai mult, să lucrezi cu softuri solicitante sau să te joci, fie că vrei să fie uşor de transportat sau să-i ţină bateria foarte mult, sau pur şi simplu vrei să le ai pe toate într-unul – MyWay are întotdeauna configuraţia potrivită, de la netbook-uri la modelele mari şi complexe.

• Tehnologie de ultimă generaţie. Fiind unul dintre cei mai importanţi parteneri români ai Intel şi Microsoft, Maguay oferă, prin brandul MyWay, cele mai noi tehnologii.

• Cel mai rapid service. Pentru că este fabricat în România, MyWay beneficiază de cel mai rapid service din ţară: maximum 7 zile pentru remedierea oricărei probleme de funcţionare.

Brandul a fost construit cu ajutorul agenției de branding Grapefruit.

Prin seriile limitate, MyWay înţelege configurabilitatea nu doar ca pe un atribut funcţional, ci şi ca pe unul estetic. ”În mod istoric, multe produse româneşti au plasat aspectul estetic pe un loc secundar, însă brandul nostru se rupe de această ”tradiţie”, racordându-se la bunele practici observabile astăzi în întreaga lume”, spune Eduard Pughin. ”MyWay doreşte să ofere utilizatorilor români de portabile produse potrivite cu stilul lor de viaţă şi capabile să le exprime personalitatea”.

Despre Maguay

Înfiinţat în 1997, furnizorul de soluții IT Maguay a realizat în 2009 o cifră de afaceri de 12 milioane euro. Acumularea unui nivel ridicat de expertiză a permis companiei îndeplinirea condiţiilor de certificare impuse de programe de parteneriat: Intel Channel Partner Premier Member, Microsoft Direct OEM si Gold Certified Partner şi Symantec Gold Partner. Maguay are implementat un sistem de management integrat calitate – mediu ISO 9001 + ISO14001 şi este certificată de TUV Thüringen.

Maguay a obţinut in noiembrie 2008, eticheta ecologică europeană din partea Ministerul Mediului şi Dezvoltării Durabile, fiind prima firmă românească din domeniul IT care deţine această certificare, pentru toate notebook-urile şi sistemele produse.

Maguay a realizat proiecte de infrastructură complexe pentru companii ca Interbrands Marketing & Distribution, Augsburg International, G4S/ Group for Securicor sau Conpet SA. Maguay oferă pieţei româneşti o paletă completă de sisteme IT sub marcă proprie înregistrată – începând de la cele mai mici notebook–uri, continuând cu staţii desktop pentru birou sau pentru jocuri şi până la cele mai performante servere Intel cu 16 nuclee de procesare. Informaţii complete despre gama de produse ofertată: www.maguay.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.