Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ghici ce se coace la Bacanie?

1

Fundatia Comunitara Bucuresti si Bacania Veche te invita sa coacem impreuna mancare sanatoasa si proiecte destepte pentru Bucuresti.

Vino in weekendul 26-27 februarie in Bd. Barbu Vacarescu nr. 49, oricand intre orele 09:00-20:00, sa afli cum putem construi impreuna comunitati in care sa ne simtim ca acasa. Pe parcursul weekendului, gasesti toate lucrurile bune de mancat pentru care Bacania este celebra, plus cateva produse speciale. Profiturile weekendului si donatiile din partea vizitatorilor merg catre infiintarea Fundatiei Comunitare Bucuresti.

In week-end, la Bacanie vor gati Marius Tudosiei (www.bacaniaveche.ro <http://www.bacaniaveche.ro> ) si Florin Itu (http://crazymothercooker.blogspot.com); Cristina Mazilu (http://chez.mazilique.ro) trimite celebra ei reteta de scones, iar Viorel Copolovici (www.pranzuldincaserola.ro <http://www.pranzuldincaserola.ro> ) aduce cheesecake. In plus, pe Facebook are loc o licitatie cu ultimele borcane de dulceata de cirese amare ale anului. Toate profiturile merg catre Fundatia Comunitara Bucuresti: http://www.facebook.com/#!/album.php?id=248896046719&aid=272227 <http://www.facebook.com/#%21/album.php?id=248896046719&amp;aid=272227> .
Pe parcursul celor doua zile, in Bacanie vei gasi cel putin 10 oameni cu idei care par nebunesti pentru Bucuresti. Membrii fondatori ai Fundatiei Comunitare Bucuresti vorbesc cu vizitatorii despre proiectele pe care si le propun pentru primul an de functionare. Strangem idei pentru Bucuresti, contacte de persoane interesate sa contribuie si ultimii 10.000 RON de care avem nevoie pentru infiintare, din minimul legal de 67.000 RON. Banii vor fi folositi pentru dezvoltarea de proiecte si pentru functionarea din primul an de activitate.

Despre Fundatia Comunitara Bucuresti este o initiativa a 10 bucuresteni tineri care care s-au saturat sa astepte sa se intample lucruri bune in orasul lor si au ales sa genereze ei lucrurile acestea. Misiunea noastra: investim banii, timpul si energia bucurestenilor pentru a dezvolta comunitati in care sa ne simtim ca acasa. Viziunea noastra este ca orasul sa devina o comunitate a oamenilor carora le pasa unii de altii si de Bucuresti.

Despre Bacania Veche: “Despre Bacanie e posibil sa stii. Imi spunea cineva ca nu-si da seama cum am reusit sa umplu internetul de Bacania asta… Nici eu nu stiu exact. Bacania e pariul meu cu mancarea buna. E copilul meu, un proiect pe care l-am gandit in ultimii doi ani, pe care l-am pus in practica in ultimele 9 luni si pe care l-am deschis oficial pe 24 septembrie 2010. O sa si povestesc multe lucruri despre ce vrea Bacania, insa cred ca cel mai bine e sa treci prin Barbu Vacarescu si sa intri in contact cu ideea. Gusti ceva, schimbam o vorba, te uiti prin rafturi si vitrine… Si-abia atunci vei intelege povestea asta! Te astept!” Marius

Pentru mai multe detalii, stai pe-aproape pe Facebook, la:
http://www.facebook.com/#!/pages/Bacania-Veche/248896046719 <http://www.facebook.com/#%21/pages/Bacania-Veche/248896046719>
http://www.facebook.com/#!/pages/Fundatia-Comunitara-Bucuresti/155686391109024 <http://www.facebook.com/#%21/pages/Fundatia-Comunitara-Bucuresti/155686391109024>

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: Prin blogosfera literara (21-27 februarie 2011) | Filme si carti

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.