Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

magazinprodusdecluj.ro, o platformă online destinată comercializării preparatelor alimentare tradiționale

0

Consiliul Județean Cluj lansează magazinprodusdecluj.ro, o platformă online destinată comercializării preparatelor alimentare tradiționale, anunță instituția printr-un comunicat de presă preluat de Wall-Stret.ro

Pentru că acum vremurile nu sunt prea bune și nu vă putem invita la noi în târg. Ne-am adaptat noilor reguli și am decis să venim noi la dumneavoastră pentru a nu vă lipsi de produsele alimentare tradiționale preferate. Facem asta având grijă de dumneavoastră dar și de noi, respectând toate măsurile de protecție care se impun în condițiile actuale.

Așadar, livrăm la ușa dumneavoastră produsele partenerilor noștri din Asociația Produs de Cluj. Respectiv brânzeturi și produse din carne, uleiuri presate la rece, zacuscă, dulcețuri, siropuri și sucuri naturale, fructe și legume, miere de albine, prăjituri de casă, produse cosmetice și de igienă personală, ba chiar și vinuri. Toate acestea provin de la micii întreprinzători clujeni, astfel că ne continuăm misiunea de a sprijini economia locală, afectată de aceste vremuri de restriște. Produsele sunt manevrate respectând toate regulile de igienă și protecție sanitară, pe întreg lanțul de fabricație, ambalare și distribuție, având avizele necesare.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.