HAPPY HOURS la Freshful by eMAG, în intervalul 12:00 -16:00! 

0

În perioada 20- 26 septembrie, toți clienții care aleg livrarea comenzii în intervalul 12.00-16.00 vor plăti doar 1 leu pentru transport.

Toamna începe bine la Freshful și face cumpărăturile săptămânale și mai ușoare atunci când livrarea costă numai 1 leu! Freshful livrează proaspăt bunătăți și necesități, cu prețuri pentru toți, după dorințe și preferințe – legume delicioase “Din Grădina”, bunătăți din categoria Save Me, specialități gourmet, produse pentru îngrijire personală sau întreținerea casei.

Da, Viața poate să fie Freshful și plină de surprize bune!

Campania este supusă unor termene și condiții disponibile aici: Regulamente campanii / Freshful.ro 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.