Anticoronavirus - exemple de implicare social─â ╚Öi solu╚Ťii pentru gestionarea pandemiei

Gala Premiilor Particip─ârii Publice 2018 ­čöö Ultima s─âpt─âm├ón─â de ├«nscrieri!

0

├Än 2018, ╚Öi tu po╚Ťi ajunge pe scena Galei Premiilor Particip─ârii Publice!

Dac─â ├«n 2017 ai avut o ini╚Ťiativ─â sau o campanie de advocacy ce poate deveni surs─â de inspira╚Ťie pentru comunitate ╚Öi alte organiza╚Ťii, te rug─âm s─â o ├«mp─ârt─â╚Öe╚Öti cu noi, ├«nscriindu-te la a IX-a edi╚Ťie a┬áGalei Premiilor Particip─ârii Publice.

Dac─â cuno┼čti cet─â┼úeni, grupuri civice sau organiza┼úii neguvernamentale care ├«n 2017 au schimbat ceva ├«n bine pentru comunitatea lor, prin interven┼úii ├«n decizii publice, te rug─âm s─â-i invi┼úi s─â se ├«nscrie.

La Gal─â se poate ├«nscrie orice cet─â╚Ťean, grup de cet─â╚Ťeni, organiza╚Ťie sau grup de organiza╚Ťii care a desf─â╚Öurat activit─â╚Ťi de advocacy prin care a reu╚Öit s─â influen╚Ťeze o decizie public─â.

Invit─âm s─â se ├«nscrie ╚Öi institu╚Ťiile publice care, ├«nainte de a lua o decizie, au consultat comunitatea afectat─â.

Inscrieri aici.

Despre autor

avatar

Centrul de Resurse pentru participare public─â ÔÇô CeRe este o organiza╚Ťie neguvernamental─â a c─ârei misiune este de a ac╚Ťiona pentru ca deciziile publice s─â raspund─â nevoilor ╚Öi dorin╚Ťelor actorilor sociali.

Comenteaz─â

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.