Anticoronavirus - exemple de implicare social─â ╚Öi solu╚Ťii pentru gestionarea pandemiei

In 2017, cu ajutorul clientilor sai, Lidl Romania a donat 1.155.426 lei si anunta o noua campanie la casele de marcat

0

Campaniile de la casele de marcat din anul 2017 au dus la str├óngerea sumei de 577.713 lei, ob╚Ťinut─â prin dona╚Ťiile clien╚Ťilor ╚Öi angaja╚Ťilor Lidl. Aceast─â sum─â a fost suplimentat─â de companie, astfel c─â un total de 1.155.426 lei a contribuit la ├«ndeplinirea misiunii a patru organiza╚Ťii. Lidl continu─â seria campaniilor de dona╚Ťii din magazine ╚Öi ├«n anul 2018, prin sus╚Ťinerea Centrului pentru Educa┼úie ┼či Dezvoltare Profesional─â┬áStep by Step. Campania a demarat ├«n luna ianuarie ╚Öi se va ├«ncheia ├«n luna martie.

├Än perioada ianuarie-decembrie 2017, clien╚Ťii ╚Öi angaja╚Ťii Lidl au putut dona ├«n magazinele din toat─â ╚Ťara, pentru a sus╚Ťine patru asocia╚Ťii: Funda╚Ťia Noi Orizonturi, Greenpeace Rom├ónia, Funda╚Ťia Leaders ╚Öi Organiza╚Ťia Na╚Ťional─â Cerceta╚Öii Rom├óniei.

Anul 2017 a ├«nceput printr-o prim─â campanie de dona╚Ťii la casele de marcat dedicat─â Funda╚Ťiei Noi Orizonturi ╚Öi programului IMPACT, un program de educa╚Ťie destinat tinerilor. ├Än cadrul acestuia, tinerii ├«┼či dezvolt─â competen┼úe cheie prin implicarea ├«n ac╚Ťiuni ce aduc o contribu╚Ťie comunit─â╚Ťii. Astfel, suma de 173.828,54 lei, ob╚Ťinut─â prin campania de str├óngere de fonduri ce a avut loc ├«ntre lunile ianuarie ╚Öi martie a contribuit la sus╚Ťinerea activit─â╚Ťii a peste 3000 de elevi ╚Öi 400 de profesori implica╚Ťi ├«n program.

├Än perioada aprilie-iunie, seria campaniilor de dona╚Ťii a continuat prin str├óngerea a 161.911,64 lei pentru demersurile Greenpeace Rom├ónia de a proteja p─âdurile virgine, prin realizarea primului catalog al p─âdurilor virgine din ╚Ťar─â.

├Äntre lunile iulie ╚Öi septembrie, clien╚Ťii ╚Öi angaja╚Ťii Lidl au donat 123.452,57 lei pentru programul Funda╚Ťiei Leaders, dedicat sus╚Ťinerii tinerilor care doresc s─â dob├óndeasc─â competen╚Ťe de leadership.

Spre finalul anului, Lidl a continuat s─â acorde sprijin organiza╚Ťiilor ce dezvolt─â proiecte de educa╚Ťie pentru tineri, sus╚Ťin├ónd Organiza╚Ťia Na╚Ťional─â Cerceta╚Öii Rom├óniei. ├Än urma campaniei care a avut loc ├«ntre lunile noiembrie ╚Öi decembrie, dona╚Ťia ├«n valoare de 118.519,95 lei contribuie la ├«ndeplinirea misiunii organiza╚Ťiei de a dezvolta tinerii printr-un proces educativ non-formal, ├«n urma c─âruia ace╚Ötia devin actori responsabili ├«n societatea rom├óneasc─â.

ÔÇ×Ca parte a strategiei noastre de responsabilitate social─â, ne ├«ndrept─âm eforturile c─âtre asigurarea unui viitor mai bun pentru societate. Este o prioritate pentru noi s─â ne al─âtur─âm ini╚Ťiativelor care aduc o schimbare pozitiv─â ├«n Rom├ónia ╚Öi ne bucur─âm c─â ╚Öi clien╚Ťii Lidl cred ├«n misiunile organiza╚Ťiilor pe care le sus╚Ťinem. Cu ajutorul partenerilor, angaja╚Ťilor ╚Öi clien╚Ťilor no╚Ötri contribuim la dezvoltarea unor comunit─â╚Ťi responsabile ╚Öi ne ├«ndeplinim promisiunea de a construi ├«mpreun─â un viitor mai bunÔÇŁ, a spus Cristina Hanganu, Director de Comunicare ╚Öi CSR Lidl Rom├ónia.

Seria campaniilor de dona╚Ťii la casele de marcat continu─â ╚Öi ├«n 2018

Lidl ├«╚Öi continu─â demersul de sus╚Ťinere a ini╚Ťiativelor educa╚Ťionale, astfel c─â, ├«n 2018, prima campanie de dona╚Ťie la casele de marcat este dedicat─â Centrului pentru Educa┼úie ┼či Dezvoltare Profesional─â┬áStep by Step, care contribuie la formarea profesional─â a dasc─âlilor din Rom├ónia. Campania de dona╚Ťii se va ├«ncheia ├«n luna martie.

Despre Lidl

Lidl este o companie care ac╚Ťioneaz─â sustenabil ├«n toate domeniile de activitate. Aceasta este metoda companiei de a ├«╚Öi ├«ndeplini promisiunea cu privire la calitate ╚Öi ├«n acela╚Öi timp de a asigura viitorul pentru Lidl ╚Öi pentru societate. Compania se implic─â activ ├«n solu╚Ťionarea nevoilor din comunit─â╚Ťile din care face parte, ├«n cadrul celor 5 piloni centrali: sortimentul de produse, mediul, societatea, angaja╚Ťii ╚Öi partenerii de afaceri.

www.lidl.ro

Facebook Lidl România

Twitter Lidl România

Instagram@LidlRomânia

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informa╚Ťie ╚Öi educa╚Ťie pozitiv─â, Rom├óniaPozitiv─â.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre Rom├ónia de la peste 30 de autori ╚Öi colaboratori ├«nc─â din 2006. Sus╚Ťinem ╚Öi programe educa╚Ťionale ├«n diverse tematici ╚Öi am lucrat cu aproape 10 000 de participan╚Ťi ├«n ultimii 20 de ani. La acest cont de autor public─âm articole, comunicate de pres─â, opinii ╚Öi imagini pe care le primim de la colaboratori ╚Öi parteneri, dar select─âm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim s─â promov─âm pe platforma noastr─â. De Bine despre Rom├ónia.

Comenteaz─â

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.