Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fundatia Vodafone Romania lanseaza programul Voluntar de profesie!

7

Un program extrem de interesant lansat de Fundatia Vodafone Romania. Voluntari, acum este momentul!

Sunt oameni care întotdeuna şi-au dorit să îi ajute pe cei aflaţi în dificultate, dar nu au găsit momentul potrivit pentru a face acest lucru.

Fundaţia Vodafone Romania lansează programul Voluntar de profesie pentru a-i ajuta pe cei care vor să îşi folosească timpul, aptitudinile şi energia lor în sprijinul copiilor, bătrânilor, persoanelor cu dizabilităţi sau cu nevoi speciale. Gândeşte-te ce poţi face tu pentru aceştia, iar Fundaţia Vodafone îţi plăteşte salariul şi cheltuielile administrative, dacă ne convingi că eşti cea mai potrivită persoană.

Ai şansa să te numeri printre cei 8 voluntari care vor lucra pentru o organizaţie non profit la alegere, timp de 4 luni, în perioada septembrie – decembrie 2010. Pentru a aplica trebuie să alegi o organizaţie non profit cu sediul în România, care desfăşoară programe în următoarele domenii: educaţie, sănătate, prevenirea abandonului familial, programe pentru copii cu nevoi speciale, programe pentru vârstnici.

Perioada /  Descriere activitate

 • 17 mai – 6 iunie     Perioada de inscriere
 • 7 – 21 iunie     Evaluarea candidatilor
 • 22 iunie     Anuntarea listei celor 20 semifinalisti
 • 23 iunie – 2 iulie     Etapa de selectie – interviuri
 • 5 iulie     Anuntarea celor 5 castigatori si a celor 3 finalisti care vor intra in sistemul de vot public pentru alegerea celui de-al 6-lea castigator
 • 5 – 11 iulie     Perioada de votare
 • 12 iulie     Anuntarea celor 8 castigatori
 • 13 iulie – 31 august     Incheierea contractelor de munca
 • 30 august     Sesiune de informare castigatori
 • 1 septembrie – 31 decembrie     Desfasurarea programului

Citeşte mai mult despre regulamentul de participare la programul Voluntar de profesie.
Implică-te! Aplică acum!
Aplică online

via Fundatia Vodafone Romania

Multumim Dorin pentru informatie!

(sigla fundatiei vodafone am gasit-o pe site-ul isabellelorelai.files.wordpress.com)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

7 comentarii

 1. Pingback: Tweets that mention Fundatia Vodafone Romania lanseaza programul Voluntar de profesie! | RomaniaPozitiva -- Topsy.com

 2. avatar
  Bertea Elena on

  Vreau sa particip la programul de voluntariat , sper ca prin acest lucru sa fiu aaproape de cei care au nevoie si din pacate suntem tot mai multi … toti avem nevoie de aproapele nostru sa ne ajutam unii pe altii asa vom trece mai usor

 3. avatar

  Buna seara! As dori si eu sa particip la acest voluntariat dar nu stiu cum se procedeaza ,va rog din inima mai multe detalii daca se poate,doresc si eu din inima ,daca se poate sa ma ajutati sa particip si eu .Am 45 ani, 1,60 60kg par lung blond ,scz asta daca era nevoie sa zoc despre mine ,am curs de: SORA MEDICALA VOLUNTARA,cu respect si numai bine ,cu stima NADIA.

 4. avatar

  Eu am o problema de sanatate cu picioarele nu pot sa merg adik pot sa merg pe picioarele mele dar mai greu. Eu cind eram mic aveam 6 ani am fugit si m-am in piedicat si am cazut si mi-am rupt picioru si m-a dus la spital sa ma opereze si nu mia facut bine dr operatia la picior pt ca mia atins nervu de la picior si din cauza asta sunt eu asa Imi trebuie 35 de mii de euro pt operatie in china cu celule stem c-a sa ma fac bine eu am muschi atrofiati va rog ajutatima si pe mine va rog? ma numesc neagu lucian sunt din comuna nuci satu micsunesti mari jud ilfov uitati adresa mea de e:mail nickolas.italianu@yahoo.com sau nr de tel 0763298494.

 5. avatar
  boldosan florin on

  am vazut la tv un reportaj despre modul cum ajutati persoane greu puse la incercare
  am o situatie mai grea o casa la rosu doua fetite minunate de 3 ani si una de 7 luni probleme de sanatate datorii
  cum pot beneficia de ajutorul vostru?

 6. Pingback: Bilanţul responsabilităţii sociale 2010 | Andreea Burlacu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.