Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Descoperă atmosfera sărbătorilor de iarnă pe povestedecraciun.net!

0

Opera Comică pentru Copii (OCC) a deschis pe 20 noiembrie 2020 Primul Târg Online de Crăciun exclusiv pentru Copii din lume, povestedecraciun.net! De atunci sute de copii și părinți s-au bucurat de site-ul dedicat Târgului ,,Poveste de Crăciun” și au pătruns în lumea cuprinsă de magie creată de OCC. Pentru că mai este foarte puțin până când Moș Crăciun o să ne bată la ușă, pe site-ul târgului vei descoperi Poșta lui Moș Crăciun, Casa lui Moș Crăciun și Magazinul OCC – care te poate inspira să oferi cele mai originale cadouri.

Poșta lui Moș Crăciun – Dacă nu te-ai apucat încă de scrisoarea pentru Moșu’, ai un motiv bun să începi chiar acum. OCC îți arată, în exclusivitate, drumul scrisorii tale până în Laponia, unde trăiește Moș Crăciun. Mai mult, mulțumită spiridușilor, vei primi și răspunsul Moșului la scrisoarea ta, așa că acum ar fi un moment bun să începi să-i scrii. Gândește-te doar că va călători prin 37 de țări dus-întors și vei putea să-i urmărești traseul și să afli tradiții interesante despre fiecare loc pe care îl traversează.

Casa lui Moș Crăciun – Întâlnește-l pe Moș Crăciun și transmite-i toate gândurile strânse în acest an. El te așteaptă pe povestedecraciun.net, între 7 și 24 decembrie 2020. Fii cu ochii pe site-ul târgului, ca să afli primul cum să intri în direct cu Moș Crăciun și să-i povestești cât de cuminte ai fost anul acesta!

Magazinul OCC – Magazinul OCC este locul unde poți veni cu încredere să găsești cele mai potrivite cadouri pentru cei apropiați. Anul acesta sunt disponibile peste 1000 de produse, care vor inspira momente de fericire pentru cei mici, dar și pentru cei mari.

Opera Comică pentru Copii, instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, a fost prima care a mutat activitatea în mediul online, imediat după aplicarea măsurilor de urgență din 9 martie 2020, prima instituție culturală cu aplicație mobilă proprie, cu spectacole și emisiuni originale, apoi prima care a dat startul spectacolelor din 1 iunie 2020, odată cu prima zi când acestea au fost permise, prezentând 100 de reprezentații până la finalul lunii octombrie, iar acum se adaptează din nou, realizând prima ediție a Târgului „Poveste de Crăciun Online” și găsind soluții pentru ca toți copiii, mici și mari, să simtă și anul acesta adevărata atmosferă a Sărbătorilor.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.