Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Creative Business Ideas Contest

0

Ai o idee de afaceri de-a dreptul creativă și inovativă? Înscrie-te în perioada 16.11.2015 – 27.11.2015 cu ideea ta de afaceri în concursul Creative Business Ideas Contest și ai șansa să câștigi 5 premii constând în bilete la evenimente, ore de consultanță și mentorat, timp de lucru și acces în cadrul centrului de afaceri Ingenius Hub.

banner creative business ideas contest - website-min
De ce să te înscrii?

• ai ocazia să îți validezi ideea de afaceri;
• vei putea să îți promovezi ideea de afaceri într-o conferință la care vor participa peste 100 de persoane – antreprenori, mentori, formatori, consultanți;
• ideea ta de afaceri va fi incubată în cadrul Ingenius Hub beneficiind de mentorat, consultanță și expunere.

Cum te înscrii?

Completând formularul disponibil AICI și promovând pe pagina ta de Facebook concursul Creative Business Ideas.

Care este calendarul evenimentului?

Perioada de înscriere | 16.11.2015 – 27.11.2015.
Etapa 1 de evaluare | 28.11.2015 – 30.11.2015

Primele 10 idei de afaceri (în ordinea punctajelor) vor primi invitația de a-și prezenta ideea printr-un pitch în cadrul conferinței de încheiere a proiectului din data de 4 decembrie. Anunțarea finală a câștigătorilor va avea loc chiar în cadrul conferinței.

Informatii suplimentare privind criteriile de evaluare si premiile acordate, poti obtine cititind Regulamentul de Concurs disponibil aici .

Mai multe detalii poți afla consultând pagina proiectului (www.antreprenori-responsabili.ro) sau trimițând un e-mail pe comunicare@loopoperations.ro.

Concursul Creative Business Ideas Contest este organizat în cadrul proiectului „Fii T.A.Re! – Tineri Antreprenori Responsabili” ca parte a campaniei de promovare a antreprenoriatului. Proiectul este implementat de Academia de Studii Economice, Asociația Română pentru Transfer Tehnologic și Inovare, Loop Operations și CCDL Events and Training și cofinanțat prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.