Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gala Serile FJSC – 10 ani: premii de excelenţă pentru profesioniştii care au contribuit la formarea studenţilor

0

Facultatea de Jurnalism şi Științele Comunicării, Universitatea din Bucureşti, organizează joi, 26 noiembrie, ora 18:30, ȋn Aula Magna a Universităţii din Bucureşti, Gala Serile FJSC 10 ani, eveniment care marchează un deceniu de la prima ediție a Serilor Facultății de Jurnalism şi Științele Comunicării. Evenimentul aniversar aduce ȋn fața studenților zeci de profesionişti din presă şi industria comunicării, aceştia fiind premiați pentru excelență ȋn domeniile lor de activitate.

Afis Gala Serile FJSC 10 ani
“Organizăm această gală în semn de recunoaştere şi multumire pentru toţi profesioniştii care ne-au ajutat să facem din Serile FJSC o emblemă a facultăţii noastre şi un instrument educațional extrem de valoros. Prin aceste întâlniri lunare am reuşit să oferim studenţilor o perspectivă corectă asupra industriei media şi de comunicare, împletind educaţia din mediul academic cu informaţii de la cei mai buni practicieni, şi să creştem şansele lor de integrare de succes pe piaţa muncii”, a declarat conf. univ. dr. Antonio Momoc, intițiator şi organizator al evenimentului.

Programul evenimentului este deschis de o dezbatere pe tema “Responsabilitatea presei şi internetul”, susținută de jurnaliştii Florin Negruțiu, Cristian Tudor Popescu şi Claudiu Pândaru, cărora li se vor alătura şi alte nume importante din media. Gala Serile FJSC continuă cu o ceremonie ȋn cadrul căreia vor fi premiați pentru excelență ȋn domeniile lor de activitate, dar şi pentru implicarea ȋn formarea studenților, cei 50 de invitați care au vorbit ȋn cadrul Serilor FJSC pe parcursul celor zece ani. Printre aceştia se regăsesc Cornel Mihalache, Andi Moisescu, Lucian Mândruță, Andrei Gheorghe, Andreea Esca, Luca Niculescu, Moise Guran, Dragoş Pătraru şi mulți alții. Premiile vor fi ȋnmânate de conf. univ. dr. Antonio Momoc, ȋmpreună cu rectorul şi prorectorii Universității din Bucureşti.

Evenimentul se ȋncheie cu un cocktail de socializare, un bun prilej de a face bilanțul pentru cei 10 ani de conexiuni create ȋntre mediul academic şi mediul profesional şi, totodată, de a ȋmpărtăşi planuri şi idei pentru următorii ani ai Serilor FJSC.

Gala Serile FJSC este un eveniment cu intrare gratuită.

Sponsor principal al evenimentului: Lidl
Parteneri: Universitatea din Bucureşti, TailorAd, Editura ALL
Parteneri media: TVR, Digi24, Ziare.com, Biz, Paginademedia.ro, Business24.ro, Sapte Seri, DOR, HotNews.ro, studentie.ro, Radio Tanănana, Republica, Româniapozitivă.ro, IQool.

Despre Serile FJSC

Serile FJSC reprezintă un eveniment non-profit, organizat lunar, care din noiembrie 2005 reuşeşte să aducă ȋn fața studenților de la jurnalism, relații publice, publicitate zeci de profesionişti din media, advertising şi PR. Evenimentul se adresează studenților care vor să obțină o perspectivă mai clară despre mass-media şi industria comunicării. Aceste ȋntâlniri le oferă studenților o viziune mai realistă asupra mediului profesional, atât prin prisma secretelor profesionale ȋmpărtăşite de invitaţi, cât şi prin posibilitatea oferită studenţilor de a se ȋnscrie la diverse internship-uri sau stagii de practică.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.