Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

creart participă la evenimentul cultural „Seara Românească” din Cipru

0

Primăria Municipiului Bucureşti prin creart – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti, în parteneriat cu Alianţa Românilor din Cipru, va organiza în data de 21 noiembrie 2015, în Sala „Pavilion” din Nicosia, evenimentul cultural „Seara Românească”.

Afis Seara Romaneasca bun
Alianța Românilor din Cipru este o asociație independentă, fără scopuri lucrative, ce urmărește cultivarea și promovarea spiritualității și tradițiilor țării noastre, organizând seri literare, conferințe, expoziții, seri românești pentru românii care trăiesc în Cipru, dar și pentru comunitatea cipriotă.

De-a lungul anilor, printre activităţile culturale organizate de Alianţa Românilor din Cipru se numără şi evenimentul „Seara Românească”, care a reuşit să prezinte întotdeauna un program folcloric de calitate cu solişti de renume, precum Maria Ciobanu, Sofia Vicoveanca, Mioara Velicu, Laura Lavric şi mulți alţii.

Ȋn acest an, în cadrul evenimentului, vor susţine un program artistic Maria Buză împreună cu taraful condus de George Pătraşcu şi Lavinia Goste alături de un grup de instrumentişti condus de dirijorul Marius Zorilă.

Proiectul face parte dintr-un amplu program de evenimente organizate în marile orașe ale Europei pentru comunitățile de români. Prin manifestările artistice cuprinse în cadrul acestui eveniment, creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București își dorește să readucă aproape de rezidenții români din Nicosia aspecte ale vieții culturale tradiționale românești și să apropie cele două culturi.

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio România București FM, Radio România Internațional, România Pozitivă, Zile și Nopți, IQool, 24FUN, PR Wave, Bigcitylife.ro, Dor de Ducă, Orașul meu.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.