Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cel mai important program multidisciplinar din România, de anvergură națională, „AVC 360° – Călătoria Pacientului”, – ajunge la Constanța

0

Pe 22 martie, la hotel Ibis din Constanța,

Despre accidentul vascular cerebral în zona de Sud-Est a țării, în cea de-a doua conferință din cadrul programului „AVC 360° – Călătoria Pacientului”

Cel mai important program multidisciplinar din România, de anvergură națională, „AVC 360° – Călătoria Pacientului”, inițiat de Asociația Română de Comunicare în Sănătate (ARCIS EDU) și adresat medicilor specialiști implicați în managementul pacientului cu AVC, continuă cu cea de-a doua conferință, pe 22 martie 2018, la Constanța, la hotel IBIS, sala Prestige de la ora 12:00.

Sub titlul AVC: Practica multidisciplinară curentă cu aplicație pe regiunea de Sud-Est a României evenimentul de la Constanța va conține mai multe sesiuni științifice, al căror obiectiv principal este acela de a evidenția care sunt particularitățile de servicii medicale multidisciplinare dedicate pacientului cu AVC, în această regiune a țării.

Vom porni de la dificultățile și limitările pe care le întâmpină fiecare specialitate, dar vom discuta și despre conditiile specifice regiunii respective. Evenimentul nostru se dorește a fi interactiv si, prin dialogul dintre speakeri și medicii participanți, sperăm să construim împreună elementele practice care pot duce la o colaborare mai eficientă între specialități, pentru a înlesni traseul medical al pacienților cu AVC”, spune dr. Adelaida Marinescu, președinte ARCIS EDU și organizator al evenimentului.

Detalii despre proiect și modalitățile de înscriere  – pe site-ul ARCIS EDU.

Partenerii științifici ai programului „AVC 360° – Călătoria Pacientului” sunt Societatea Națională de Medicina Familiei,  Societatea Română de Reabilitare Medicală, Societatea Română de Geriatrie și Gerontologie, Societatea Română de Neurochirurgie, Asociația Profesională Inomedica, Clinica de Neurologie Neuroaxis, Affidea România și Asociaţia Română de Psihologie Clinică.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.