Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cauta-ti liceu pe AdmitereLiceu.ro!

0

INTUITEXT lansează noul site AdmitereLiceu.ro!

INTUITEXT, divizia de produse educaţionale în format digital a grupului Softwin lansează noul site AdmitereLiceu.ro! Sărbătorind doi ani de la lansare, site-ul AdmitereLiceu.ro îşi schimbă design-ul şi vine în întâmpinarea celor care vor susţine examenul de admitere la liceu cu noi functionalităţi!

Lansat în iunie 2009, portalul are peste 115 000 vizitatori unici pe lună şi aproximativ 600 000 de afişări lunare, adresându-se absolvenţilor de gimnaziu şi părinţilor acestora. În cei doi ani de prezenţă, AdmitereLiceu.ro a oferit o serie de informaţii şi funcţionalităţi valoroase pentru pregătirea admiterii la liceu: mediile la admitere începând cu 2001 şi rezultatele repartizărilor în 2010, numărul de locuri şi specializările oferite de licee. O altă funcţionalitate utilă este aplicaţia de simulare a fişei de înscriere la liceu şi cea de calcul a mediei de admitere, în funcţie de notele la evaluările naţionale şi mediile fiecărui an de gimnaziu.

„De-a lungul timpului, AdmitereLiceu.ro s-a dovedit foarte util pentru viitorii liceeni. Ştim că este un moment important în viaţa unui adolescent, în care se fac primii paşi asumaţi spre o viitoare profesie şi de aceea le venim în întâmpinare cu toate informaţiile de care au nevoie pentru a lua o decizie matură. Ca în toate proiectele Intuitext, ne concentrăm pe utilitate şi pe experienţă relevantă” declară Mariuca Talpeş, CEO Intuitext.

Noul AdmitereLiceu.ro, lansat la începutul lunii iunie, aduce pe lângă o nouă serie de funcţionalităţi şi o schimbare a design-ului, care promite utilizatorilor o navigare mai uşoară.

Astfel, portalul educativ şi-a îmbunătăţit mecanismul de căutare şi cel de formare a topurilor: de acum, topurile liceelor vor putea fi create personalizat, prin combinarea mai multor variabile precum media de admitere, cea de la BAC, rezultatele de la olimpiade, toate grupate pe faze şi discipline.

Absolvenţii de gimnaziu vor fi consiliaţi în legătură cu alegerea liceului prin completarea unui chestionar, în urma căruia vor primi recomandări cu privire la alegerea profilului de liceu potrivit.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.