Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AU RAMAS 5 ZILE PENTRU A APLICA LA „DUBLU CLICK PE EDUCATIE CU GROUPE RENAULT” !

0

Impreuna cu Grupul Renault Romania Ateliere Fara Frontiere a lansat, in data de 10 mai, cea de-a treia editie a proiectului  „Dublu click pe educatie cu Groupe Renault” prin care urmeaza sa donam 400 de echipamente IT, reconditionate in atelierele noastre de insertie socio-profesionala, catre cele mai bune proiecte particiante ale gradinitelor, scolilor, liceelor si altor institutii din domeniul educatiei si culturii.

Pana pe 4 iunie 2017, organizatiile interesate – institutii de invatamant si de cultura,  ONG-uri din Bucuresti si judetele Arges, Dambovita si Ilfov, pot aplica completand formularul de candidatura pe platforma www.educlick.ro.

unnamed
Proiectele vor fi evaluate de un juriu format din reprezentanţi ai Grupului Renault Romania, experti tehnici si reprezentanti ai presei. Juriul va analiza toate proiectele in functie de relevanta, impact, fezabilitate si sustenabilitate, iar in data de 14 iunie 2017 vor fi premiate proiectele castigatoare.

In acest an, 400 de calculatoare complet functionale, reconditionate de catre persoane reintegrate pe piata muncii si angajate in cadrul asociatiei noastre, vor fi donate catre gradinite, scoli, licee, facultati, universitati, muzee, organizatii nonguvernamentale care activeaza in comunitati defavorizate. Echipamentele sunt destinate activitatilor educationale, de formare sau integrare profesionala si sociala implementate de institutiile de profil. Calculatoarele vor fi echipate cu software Microsoft si vor avea un certificat de  garanție.

Calendarul va fi urmatorul:

  • Lansare apel la propuneri de proiecte – 10 mai 2017, ora 13:00
  • Termen limita de depunere – 4 iunie 2017, ora 23:59
  • Jurizarea proiectelor si ceremonia de premiere vor avea loc pana pe 16 iunie 207

Va asteptam pe forumul nostru pe www.educlick.ro unde va vom raspunde cu cea mai mare promptitudine oricaror solicitari de informatii sau nelamuriri.

Proiectul „Dublu Click pe educație cu Groupe Renault” face parte din programul Educlick, program national prin care impreuna cu partenerii si colaboratorii nostri donam echipamente IT organizatiilor nonprofit si institutiilor de invatamant si sociale din Romania.

Asteptam cu mult interes proiectele dumneavoastra!

Echipa Ateliere Fara Frontiere

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.