Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AFLĂ care sunt cele mai „cool” branduri din România!

0

Forbes România în parteneriat cu Romtelecom Business Solutions a organizat Gala Forbes 2012. Premiile Cool şi lansarea revistei UP by Forbes

Forbes Romania a organizat, pe 23 noiembrie, Gala Forbes, eveniment în cadrul căruia au fost acordate premiile revistei Forbes pentru ”Cele mai cool branduri din România” şi a fost lansată revista de lux şi stil de viaţă UP by Forbes.

Evenimentul, care s-a desfăşuratla Maison13, agăzduit peste 200 de invitaţi, atât miliardari din Forbes 500 Miliardari, cât şi directori de companii, oameni de afaceri şi întreprinzători. De asemenea, Gala ForbesRomaniaa adus, pe lângă componenta de business, şi reprezentanţi ai mediului creativ din România – designeri, creatori de modă, directori de creaţie şi realizatori de film. Evenimentul a reunit spiritul antreprenorial şi structura corporatistă cu viziunea creativă şi originalitatea comunităţii cool dinRomania, aducând împreună partea de finantare şi instinctul business cu ideile proaspete ale tinerilor creativi.

Festivitatea de premiere, moderată de Ionuţ Bonoiu, redactorul-sef al revistei Forbes, Diana Cosmin, redactorul şef al suplimentului de lifestyle Forbes Life şi al nou-lansatei UP by Forbes şi de Andreea Lupescu, a marcat acordarea a 15 premii “Cool 100 Brands”.

Topul “Cool 100 Brands” este rezultatul selecţiei şi exprimării opţiunilor a 66 de formatori de opinii (influencers/trendsetteri români).

La baza procesului de selecţie a stat o listă de peste 300 de branduri selectate de redacţia Forbes pornind de la cercetarea şi documentarea amanunţită, rapoarte din diverse domenii, publicaţii de specialitate. Selecţia formatorilor de opinie, intervievarea acestora, analiza şi interpretarea rezultatelor a fost realizată de agenţia de coolhunting ANTZ.


Printre brandurile care au fost premiate se regasesc:

Apple – cel mai cool brand din România,

Plafar – cel mai cool brand românesc

Dior – cel mai cool brand de lux

Rolex – cel mai cool brand orologer

Smart – cel mai cool brand auto

IKEA – cel mai cool brand din comert

Starbucks – cea mai cool cafenea

Clinica Regina Maria – cel mai cool brand din domeniul serviciilor medicale  

Cărtureşti   –  cea mai cool librărie din România 

Createur 5dEmotions  – cel mai cool brand de parfumerie

National Geographic – cel mai cool brand media din România

OMV –  cel mai cool brand din industrie și energie

ING BANK – cel mai cool brand din domeniul serviciilor financiare

Harley  – cel mai cool brand de motociclete

 

Forbes Romania este o publicaţie bilunară, căreia i se adaugă suplimentul lunar Forbes Life.

Revista Forbes Romania, Forbes Life şi publicatia UP by Forbes sunt editate, începând cu 1 octombrie 2012, de compania BP Publishing Media, deţinătorul licenţei Forbes în Romania. BP Publishing este o companie de media independentă, care va adauga, în curând, şi alte titluri în portofoliul său. 

Vezi aici o galerie foto cu lista completa a celor mai cool 100 de branduri din Romania.

Vezi aici detalii legate de metodologie si criteriile de selectie.


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.