Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Actorul Vlad Lință te invită să te înscrii la cursurile de dezvoltare personală prin tehnici teatrale pentru adolescenți!

0

Ești atras de profesia de actor, dar nu știi încă dacă ți se potrivește?

Teatrul Arte dell’Anima te invită la ,,Cursurile de dezvoltare personală prin tehnici teatrale pentru adolescenți”, unde poți afla din tainele acestei profesii!

Arta teatrală este o artă cu și despre oameni. Așa cum pictorii, sculptorii, cântăreții folosesc instrumente specifice, în arta teatrală instrumentul cu care lucrează actorul este el însuși. Așadar, primul pas în procesul de formare al actorilor, este descoperirea de sine.

Abilitățile pe care le dezvoltă jocurile teatrale sunt: concentrarea atenției, memoria, creativitatea, spontaneitatea, imaginația, răbdarea, observarea, expresivitatea corporală, abilități ritmice și de coordonare.

Ce ne propunem?

La aceste cursuri participanții vor învăța treptat tainele actoriei și pașii prin care este creat un spectacol, de la lectura la masă și până la detaliile tehnice din spatele cortinei.

Duminică, 07 februarie, ora 11:30 va avea loc primul curs pentru adolescenții cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani. Fiecare ședință va dura 3 ore.

Înscrierea pentru Cursurile de dezvoltare personală prin tehnici teatrale, se face la numărul de telefon 0733.060.033, prin e-mail: teatru@artedellanima.ro, pe site-ul Teatrului Arte dellAnima: www.artedellanima.ro, sau prin mesaj pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/teatru.artedellanima, sau de Instagram: https://www.instagram.com/teatrulartedellanima/

Vlad Lință este licențiat în Artele Spectacolului, formator, consilier de dezvoltare personală și psiho-pedagog acreditat. Vrei să-l cunoști mai bine pe actorul Vlad Lință, intră pe site-ul www.artedellanima.ro .

Durata modulului

12 săptămâni (14 februarie – 30 mai)

Costuri

Pachetul complet va conține 12 ateliere, a câte 3 ore fiecare.

Costul integral este de 1200 RON.

* Persoanele care achită suma integrală la înscriere vor beneficia de un discount de 200 RON

Locație

Cursurile au loc la sediul Teatrului Arte dell’Anima din strada Făinari, nr. 17D!

Înscrierea se face până cel târziu 14 februarie, prin achitarea primei rate!

Înscrieri și detalii la 0733.060.033, sau la adresa de e-mail: teatru@artedellanima.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.