Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

20% Reducere la vitamine pentru minte: cursuri de mitologie, arte, filosofie și dezvoltare personală

0

Crește-ți imunitatea la plictiseală și activează-ți buna dispoziție cu o doză de arte, istorie și creativitate. Te încurajăm să faci ce-ți place și să te bucuri de seri de iarnă pline de culoare și vitalitate cu un nou set de cursuri și o reducere generoasă.

În perioada 26 ianuarie – 3 februarie ai 20% Reducere la plata oricărui curs din programul lunii februarie.

Nu pierde ocazia să descoperi domenii incitante și profesioniști recunoscuți. Pune în agendă datele cursurilor care te atrag și nu uita să-ți rezervi locul din timp, ca să beneficiezi de reducere.

Uite ce bunătăţi ţi-am pregătit:

Oferta este valabilă doar pentru cursurile din programul lunii februarie achitate în perioada 26 ianuarie – 3 februarie. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte oferte sau reduceri.

Cu o zi înainte de data începerii, primeşti pe adresa de mail lăsată linkul unde vei putea urmări cursul. Te rugăm, verifică în Spam sau Promoţii primirea mesajului.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.