Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

FOTO: 15 echipe din Bucuresti o vor lua la vale pe 3 septembrie, la Red Bull Soapbox CLUJ

0

15 echipe din București o vor lua la vale pe 3 septembrie, la Red Bull Soapbox din Cluj-Napoca

15 echipe din București au ajuns pe lista de start pentru cea mai trăsnită goană pe patru (sau mai puține) roți. Adică, aceștia sunt cam cei mai șmecheri și mai țăcăniți piloți de curse urbane din țară. Marea cursă va avea loc pe 3 Septembrie, în Parcul Colina din Cluj-Napoca, începând cu ora 11,00 și are numele de Red Bull Soapbox.

Dracula la la la …, Tigrul Urban, Swat Car, The Builder, Nașa Spațială, Migutzu’ no 1, Kinetic Sinergie, Ghilotina cu surprize, Sugar Rush, Vivo Burger, Barba F1, Bolidul Webstyler, Gospodinele, Roata norocului și Ailuropodinae sunt echipele din București, care vor reprezenta capitala cu mândrie la cea mai trăznită cursă.

Ce este Red Bull Soapbox?

Red Bull Soapbox Race este un bal mascat al curselor auto, spun unii, un Halloween pe roți, conform altora. Noi spunem că este un Grand Prix unde șoferii amatori se urcă la volanul unor vehicule artizanale, care funcționează pe bază de curaj, gravitație și un pic de Red Bull. De fapt, cele mai importante unelte din cutia lor sunt creativitatea și bucuria competiției. Și bineînțeles, setea de viteză. Acest eveniment unic de racing nemotorizat e o provocare și pentru șoferii experimentați, și pentru amatorii care sunt în stare să deseneze și să construiască niște grozăvenii cu roți și să concureze contratimp într-o cursă la vale, căci acolo e finișul.

Avem echipe, avem valoare, nu rămâne decât să ne trecem în calendar data de 3 septembrie, ora 11.00 și să ne înarmăm cu bună dispoziție pentru că în Parcul Colina va fi distracție pe cinste.

Vezi toate echipele pe redbull.ro/soapbox

Urmăriți cursa live pe Sport.ro.

Ailuropodinae Barba F1 Dracula la la la Ghilotina cu surprize Gospodinele Kinetic Sinergie Migutzu no.1 Nasa spatiala Roata norocului

?

?

SWAT car The builder Tigrul urban Vivo Burger

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.