Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Webinar de marketing online pentru ONG-uri: Cum sa-ti promovezi ONG-ul prin Google AdWords?

0

Stiati ca organizatia voastra neguvernamentala poate avea un buget anul de 120.000 $ pentru promovare online pe Google? Este vorba despre Google AdGrants, disponibile acum si in Romania.

Participa la cele doua traininguri online organizate de TechSoup Romania si 2Parale cu sprijinul Pro Vobis si invata „Cum sa-ti promovezi ONG-ul prin Google AdWords”.

Trainingurile „Cum sa-ti promovezi ONG-ul prin Google AdWords” fac parte din Scoala de Marketing Online pentru ONG-uri, o initiativa TechSoup care isi propune sa ajute organizatiile nonprofit sa-si promoveze mai bine activitatea.

Cum sa-ti promovezi ONG-ul prin Google AdWords (07-08 iulie 2014, ora 18:00). Inscrieri aici – https://attendee.gotowebinar.com/register/8390959630272620802

afis - webinar TechSoup

In cadrul webinariilor vei invata despre:

·    Ce inseamna Google AdGrants

·    Cum stabilesti profilului corect al audientei tale

·    Cum stabilesti obiective masurabile pentru o campanie de promovare online

·    Tips & tricks pentru metode de targhetare prin Google AdWords

·    Sfaturi practice pentru crearea unei campanii in reteaua de cautare Google

·    Ce inseamna o campanie de display in reteaua Google

·    Remarketing si cookies sau cum sa-ti aduci inapoi vizitatorii pe site

·    YouTube – beneficiile celei mai mari retele de video sharing

Aceste traininguri sunt organizate gratuite de catre Asociatia TechSoup Romania pentru organizatiile membre in comunitatea TechSoup. Daca organizatia pe care o reprezentanti este deja membra in TechSoup, va puteti inscrie la ambele traininguri online aici.

Daca ONG-ul pe care-l reprezentanti nu este inca membru in TechSoup, va puteti inscrie organizatia in comunitatea TechSoup gratuit, urmand cativa pasi simpli –https://www.techsoup.ro/inscriere-ong-in-comunitatea-techsoup

Despre trainer – Cristian Ignat, 2 Parale

Cristian Ignat conduce divizia specializata de Pay Per Click din 2Parale, agentie Platinum Google Engage. Are o experienta de mai bine de 7 ani in marketingul online si contribuie activ la popularizarea domeniului pe piata romaneasca, fiind printre primii traineri din Romania certificati in Google AdWords.

Despre TechSoup Romania

Misiunea Asociatiei TechSoup Romania este ca fiecare organizatie neguvernamentala din Romania sa aiba tehnologia necesara pentru a-si indeplini misiunea la adevaratul potential, prin dezvoltarea de resurse gratuite de invatare despre tehnologie pentru ONG-uri si facilitarea accesului lor la produse si servicii software.

Din 2009, impreuna cu partenerii donatori TechSoup a ajutat peste 900 de organizatii neguvernamentale sa faca economii de peste 2 milioane USD la dotarea cu produse software. Afla mai multe pe www.techsoup.ro.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.