Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

S-a lansat platforma Edgeryders! Tranzitia spre o mai mare recunoastere din partea societatii a potentialului acestei generatii

1

Tinerii romani au intalnire cu cei mai creativi si dinamici dintre tinerii europeni si nu numai. Platforma Edgeryders s-a lansat ieri la edgeryders.ppa.coe.int.

Mai important decat a deveni simpli oaspeti, puteti aduce o contributie viitorului comun al vostru si al celor care se lupta cu numeroasele fatete ale tranzitiei: tranzitie spre o mai mare autonomie personala si spre o mai mare recunoastere din partea societatii a potentialului acestei generatii.

Sunteti invitati sa va lasati marturiile si experienta tranzitiei proprii jucand Edgeryders: completand o serie de misiuni menite sa creasca intelegerea fenomenului, sa creeze relatii de colaborare si invatare reciproca intre membrii. Veti intra in contact cu alte strategii de evolutie personala, cu oameni care inventeaza noi joburi si raspund unor altfel de nevoi decat cele traditionale astfel incat sa-si gasesca locul in lume. Sunteti curiosi?? Va asteptam :. )

Persoanele, organizatiile sau institutiile interesate sa colaboreze si sa devina parteneri Edgeryders sunt rugate sa trimita un email la edgeryders@gmail.com sau la noemi.salantiu@gmail.com.

Blogul proiectului : http://edgeryders.ppa.coe.int/blog
Pe Facebook ne gasiti la www.facebook.com/Edgeryders

Edgeryders este noul proiect al Consiliului Europei în parteneriat cu Comisia Europeană, condus de o echipă de activişti şi inovatori sociali care cred într-o altfel de abordare a problematicii tranziţiei tinerilor. Mai multe informatii despre Edgeryders gasesti si in acest articol.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: EdgeRyders, generația tânără se reinventează | RomaniaPozitiva

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.