Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pre-conferință ICF 2021- Webinar GRATUIT cu Dr. Marcia Reynolds, MCC ICF

0

2021 bate la ușă și un lucru e cert: vine și el cu provocările lui.
Cum ne pregătim pentru ele? Cum le transformăm în oportunități?

O conversație cu un coach poate să transforme complet perspectiva din care îți privești profesia sau viața.

Dr. Marcia Reynolds, keynote speaker va avea doua webinarii de exceptie in calatoria creata de ICF Romania. Unul in PreConferinta despre cum sa demostrezi o mentalitate de coach, chiar daca nu esti coach. Cum sa generezi intr-o conversatie o prezenta deschisa, curioasa si flexibila? Apoi, in Conferinta, pe 23 februarie va aborda ideea de a fi confortabil in necunoscut si disconfort intr-o conversatie. Va asteptam pe 9 decembrie si apoi pe 23 februarie sa fiti alaturi de ICF Romania si Marcia pentru a va pregati pentru provocarile din 2021!

Miercuri, 9 decembrie 2020 la 18:00 UTC+02 – 19:00 UTC+02
Sursa: aici.

Lansăm Conferința Anuală de Coaching 2021- care va avea loc în perioada 23-26 februarie- cu un CADOU.

În perioada 25 Noiembrie 2020 – 28 Ianuarie 2021, îți oferim ACCES GRATUIT la 5 lideri mondiali în coaching, care vor fi și speakeri în cadrul conferinței anuale de coaching.

Agenda pre-conferinței este:

* 9 Decembrie – Dr. Marcia Reynolds, MCC: Puterea însușirii unei mentalități de coaching
* 27 Ianuarie- Joanna Zawada, MCC: Prezența transformațională
* 28 Ianuarie – Dr. Damian Goldvarg, MCC: Mentalitate de leadership și coaching

Descoperă mai multe despre sesiunea cu Marcia, pe pagina oficiala a conferinței ICF România 2021- https://coachfederation.ro/conference/…

Înscrierea la Pre-Conferință asigură intrarea la toate evenimentele GRATUITE, și o puteți face pe link-ul
https://myconnector.ro/…/conferinta-icf…/619/register

IMPORTANT: Participarea la eveniment se face cu o singura adresa de email de persoana, cu care trebuie sa va logati la fiecare sesiune!

Ne dorim să inspirăm cât mai mulți lideri și coachi cu aceste webinarii GRATUITE, așa că te încurajăm să distribui acest eveniment clienților, partenerilor, prietenilor și oricui crezi că îi va servi.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.