Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Platforma online de mediu Green Report, lansata intr-o noua forma: www.green-report.ro

1

La inceput de an, Green Report ofera tuturor prietenilor o surpriza indelung pregatita, promisa inca de la sfarsitul lui 2012: noul site www.green.report.ro

Noua platforma online se va impune printr-o strategie axata pe afaceri de mediu, politici verzi, responsabilitate sociala si evenimente Green Report.

www.green-report.ro va avea rubrici noi, care vor prezenta articolele recomandate de redactorii nostri, cele mai populare stiri, precum si comentariile cititorilor.

Ne propunem sa avem un dialog permanent cu cititorii nostri, prin intermediul noului site, care va avea un pronuntat caracter interactiv.

Green Report a aparut in anul 2007 si reprezinta primul proiect editorial de mediu din Romania. Proiectul include portalul www.green-report.ro, conferintele pe teme de mediu si revista ditribuita la nivel national, care abordeaza principalele politici de mediu si solutii pentru sustenabilitate, promoveaza sectorul de business si initiativele sale verzi, incurajeaza conceptul de green living, dezvoltarea constiintei civice si a respectului fata de mediu in Romania.

“Green Report este primul grup media specializat in comunicare de mediu. In cei cinci ani de activitate, Green Report a reusit sa creeze o platforma de comunicare importanta pentru autoritatile romane, companii, mass-media, organizatii neguvernamentale si, in general, pentru societatea civila. Misiunea Green Report este de a aduce in centrul dezbaterilor publice, pe agenda autoritatilor locale si centrale, problemele de mediu din Romania”, a declarat  Raluca Fiser, director executiv Green Report.

Temele promovate pana acum in cadrul publicatiilor, conferintelor si evenimentelor Green Report au acoperit o gama larga de subiecte. Printre acestea s-au numarat transportul sustenabil, cladirile verzi, administrarea deseurilor, achizitiile verzi, energia conventionala si energia regenerabila, resursele naturale, campaniile de mediu si educatia ecologica.

Toate acestea vor fi continuate si dezvoltate pe noul nostru site: www.green-report.ro

green-report1-e1358436963666

 

Despre autor

avatar

In cinci ani de existenta, Asociatia Green Revolution a demonstrat ca imaginatia, energia si entuziasmul unei echipe tinere au avut capacitatea de a dezvolta proiecte locale si nationale de impact, cu rezultate vizibile, cuantificabile. Green Revolution sustine reducerea poluarii in marile orase, a impactului pe care activitatile umane il au asupra mediului, cat si cresterea calitatii vietii locuitorilor in marile aglomerari urbane. Cea mai mare parte din viata o petrecem in orase, iar “sanatatea” oraselor este si sanatatea noastra. Credem ca reconstruirea unui oras pe principii verzi reprezinta o prioritate, atat pentru cetateni, cat si pentru autoritati. Ecologia inseamna evolutie, inseamna o viata mai sanatoasa si mai fericita pentru noi si urmasii nostri.