Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Antreprenorii sociali se pregătesc pentru întâlnirea cu investitorii

0

La The HUB București ziua de 29 Ianuarie va fi dedicată antreprenorilor sociali. Începând cu ora 9.00, până la ora 20.00, va avea loc Workshopul Investment Ready Warm-Up menit să pregătească antreprenorii locali și afacerile acestora pentru o potențială investiție. Accentul va fi pus pe dezvoltarea sustenabilă a modelului afacerii și sesiuni practice de pregătire a unei întâlniri cu un investitor.

 Investment-Ready-Program-ro

Astfel, agenda evenimentului va conține workshop-uri și studii de caz pornind de la adaptarea unui model de afacere cu impact social astfel încât aceasta să devină atractivă din perspectiva unui investitor și până la metode de evaluare a impactului social. Tot în cadrul evenimentului participanții vor pregăti prezentări cât mai succinte și eficiente ale propriilor planuri de dezvoltare antreprenorială.

Acest workshop face parte dintr-o serie ce mai conține evenimente similare în Viena, Zurich, Istambul, Zagreb și Budapesta iar cele mai bune idei din cele 6 orașe vor putea participa la Investment Ready Academy ce va avea loc la Viena în perioada martie-iunie 2013. Investment Ready Program este organizat de Social Impact International în parteneriat cu The HUB Viena și găzduit în România de The HUB București.

Detalii și înregistrări sunt disponibile pe pagina evenimentului

bucharest.the-hub.net/event/investment-ready-program-warm-up

The HUB București este un spațiu de colaborare conceput pentruinovatorii care acceptă provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre și încearcă să le rezolve prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. The HUB București oferă variante diverse de abonamente, adaptate nevoilor fiecărei categorii de profesioniști și organizează și un program variat de evenimente de networking, învățare, incubare și dezvoltare, atât pentru membrii săi, cât și pentru alți profesioniști din domenii conexe cu inovația socială (CSR, HR, comunicare socială etc.).

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.