Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mesaj american de curtoazie:)

0

Hillary Clinton, Secretarul de stat american a transmis romanilor un mesaj de felicitare pentru cei 20 de ani de democratie! Pentru Statele Unite România este “un aliat si un prieten de încredere”. Hillary Clinton conchide: “În numele presedintelui Barack Obama si al cetatenilor Statelor Unite, felicit poporul României pentru 20 de ani de democratie!

„În urma cu 20 de ani, la 17 decembrie 1989, romanii au dus mai departe valul de libertate din Europa Centrala. Mai întâi în Timisoara, apoi în toata România, barbati si femei au îndraznit sa se ridice împotriva tiraniei. Ei si-au riscat propria siguranta si, astfel, au eliberat o natiune, scrie Hillary Clinton, in mesajul publicat pe site-ul Departamentului de Stat american. “Aceasta este o oportunitate de a sarbatori marele progres, pe care Romania l-a inregistrat în anii care s-au scurs de la acele zile fatidice de decembrie”, considera oficialul american. În urma cu 20 de ani, nimeni nu stia ce va iesi din ruinele comunismului. “Dar, datorita determinarii si curajului poporului român, astazi, tara lor este o democratie puternica, un nou membru vibrant al Uniunii Europene si un membru pretuit al NATO”, continua mesajul.”

Continuarea articolului pe ziarero.realitatea.net

american-flag

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.