Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Românie dragă, Elveţia mea”

0

Miercuri, 23 decembrie 2009, la ora 18:00, vă invităm la spectacolul nostru „Românie dragă, Elveţia mea”, de Cornel Udrea, care va avea loc la Teatrul Studenţesc PODUL Bucuresti (Calea Plevnei nr. 61). Distributia: Doris Ciortan, Anda Saltelechi, Simona Năstase, George Creţu. Regia: Crista Bilciu.

Spectacolul este o tragi-comedie care pune faţă în faţă 4 tipuri diferite de feminitate: fata naivă de la ţară, prostituata de la pompa de benzină, o văduvă educată, dar lipsită de scrupule şi un travestit ajuns moderatoare TV, care se înfruntă într-un reality show de tipul „Big Brother„. Replicile sunt savuroase, dar peisajul românesc de actualitate abil surprins de dramaturg lasă spectatorului un gust amar.Spectacol nerecomandat sub 16 ani.

1Intrarea la spectacol este liberă, de aceea am dori să ne confirmaţi venirea dvs., pentru a vă rezerva locuri.

Până atunci puteţi urmări trailer-ul spectacolului pe youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=ydFsqFWt8bc&feature=channel

Vă aşteptăm cu drag.

Crista Bilciu şi echipa

0742463457

PS. Mai multe informaţii despre spectacol găsiţi la:

http://romaniedragaelvetiamea.wetpaint.com

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.