Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Festivalul online dedicat cinematografiei franceze, MyFrenchFilmFestival, revine in Romania exclusiv pe Orange TV Go

0

Cea de-a 10-a ediţie a celui mai mare festival online de filme franceze, MyFrenchFilmFestival este disponibilă cinefililor din România, în perioada 16 ianuarie – 16 februarie prin intermediul Orange TV Go.

Iubitorii de film din România vor putea urmări cu uşurinţă filmele din cadrul festivalului prin intermediul aplicaţiei Orange TV Go pentru iOS sau Android. Aceştia pot astfel viziona filmele subtitrate în limba română, iar traficul de date va fi taxat în funcţie de serviciul de internet folosit.

Ediţia aniversară a festivalului, reuneşte în acest an o selecţie de 31 de filme grupate în 6 categorii tematice ce variază de la comedii la thrillere, drame sau filme clasice. O selecţie a filmelor din festival este disponibilă gratuit publicului din România exclusiv în aplicaţia Orange TV Go.

Cu mai mult de 10 milioane de vizionări în 2019 în peste 200 de teritorii, festivalul aduce pasionaţilor de film francez şi nu numai o bogată selecţie de lung şi scurt metraje disponibile în platforma online myfrenchfilmfestival.com sau prin intermediul partenerilor.

Filmele înscrise în competiţie vor fi evaluate de către un juriu format din regizori de renume internaţional alături de jurnalişti şi cunoscuţi critici de film. La finalul festivalului vor fi desemnaţi câştigătorii celor trei premii acordate în cadrul competiţiei oficiale: premiul juriului, premiul presei internaţionale şi premiul publicului pentru care spectatorii îşi vor putea exprima preferinţele.

Mai multe informaţii despre festival pot fi găsite pe myfrenchfilmfestival.com

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.