Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Festivalul de Film de la Berlin: film romanesc „cot la cot” cu Roman Polanski!

0

Probabil că este clar pentru toată lumea că România începe să pună stegulețe pe harta internațională a filmului! În ultimii ani am avut o mulțime de „ambasadori” români pentru acest domeniu! Azi am avut plăcerea să citim despre încă o posibilă performanță: Lungmetrajul de debut al lui Florin Serban, „Eu cand vreau sa fluier, fluier” a fost selectionat in Competitia Oficiala a Festivalului International de Film de la Berlin. Este adevărat, producatorul Strada Film nu poate confirma informatiile venite, deocamdata, din surse neautorizate, conform hotnews.ro

Al doilea lungmetraj care reprezinta Romania in acest an la Berlin e “Portretul luptatorului la tinerete”, de Constantin Popescu. Regizorul, debutant in lungmetraj, a confirmat participarea si a declarat pentru HotNews.ro ca va fi insotit la Berlin de protagonistul filmului, Constantin Dita, interpretul lui Ion Gavrila Ogoranu, si de Liviu Marghidan, directorul de imagine. Vor mai veni, probabil, producatorul Titi Popescu, sunetistul Mihai Bogos si monteuza Corina Stavila.”

Câteva filme anunțate deja în festival sunt: Bal (Honey) Turcia / Germania de Semih Kaplanoglu, Der Räuber (The Robber) Austria / Germania de Benjamin Heisenberg, Na Putu (On the Path) Bosnia and Herzegovina / Austria / Germania / Croatia, de Jasmila Zbanic, Shekarchi (The Hunter) Germania / Iran de Rafi Pitts, The Ghost Writer Franta / Germania / UK de Roman Polanski.

Mai multe informații pe hotnews.ro

film

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.