Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Azi EU! Maine TU!

1

S-a terminat vacanta! Ce planuri ai pentru începutul de an? Asociaţia „Deschideţi Sufletul”, Bucuresti continua campania de recrutare de voluntari! VINO sa faci parte din echipa de voluntari DS!

azi-eu-maine-tuDăruieste puţin din timpul tău prichindeilor care copilaresc departe de parinti şi implică-te în proiectul
Azi EU! Mâine TU!, proiect ce va continua până la 1 aprilie 2010.

Proiectul este implementat in 4 locatii: 3 apartamente sociale de pe raza sectorului 6 si unul de pe raza sectorului 4. Dacă până pe 21 decembrie am pregătit împreună cu cei mici o expoziţie de Crăciun, din luna ianuarie vom da viaţa unor ateliere tematice:

Atelierul de creaţie şi productivitate – descoperim şi susţinem împreună talentele copiilor!

•  dă frâu liber imaginaţiei copiilor
•  le dezvoltă creativitatea
•  confecţionează diverse lucruri care le-ar putea fi de folos în centru/la şcoală
•  creează obiecte de artizanat ce au fost vândute în cadrul unui târg de Crăciun (obiectiv deja atins)

Atelierul de activităţi uzuale
•         hrănirea, îmbrăcarea, igiena
•         ţinuta, comportamentul
•         nivel cât mai ridicat de independenţă
•         informaţii cu privire la bunele maniere
•         îmbunătăţirea calităţii vieţii

Atelierul de recreere prin joc
•         activităţi ludice
•         spirit de echipă
•         dezvoltarea iniţiativei şi curajului de a intra în competiţie
•         dezvoltarea motorie şi psihointelectuală
•         sentimentul de apartenenţa la grup, solidaritatea, spiritul de echipă, respectarea normelor
•         eliberează de timiditate
•         întări voinţa şi atenţia

Vrei sa fii tu cel îi face ziua mai frumoasă? Trimite-ţi CV-ul pe adresa deschidetisufletul@gmail.com  până la data de 8 ianuarie 2010! Azi EU! Mâine TU! AZI ai ocazia să sprijini un copil şi el va sprijinii mai încolo pe un altul.

Implică-te!

Acest proiect este cofinantat de Comisia Europeana prin Programul Comunitar Tineret in Actiune si implementat de Asociatia Deschide-ti Sufletul!
In urma recrutării, vom forma o echipă care va beneficia de un training care va avea avea menirea de a  te familiariza cu metodologia si obiectivele proiectului.

Asociaţia „Deschide-ţi Sufletul”
Oana ARAMĂ,
Preşedinte

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: uberVU - social comments

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.