Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concurs „Let’s Do It, Romania”! DL azi 18 martie 2010!

0

Esti un student entuziast, proactiv, pasionat de comunicare si convins ca aceasta e primul pas pentru a schimba lumea?

Evensys si echipa “Let’s Do It, Romania!” te provoaca la un concurs prin care iti dau sansa sa te numeri printre cei 5 studenti care vor contribui la crearea planului de comunicare destinat celei mai mari campanii eco de la noi: “Let’s Do It, Romania!”.

Daca ai idei bune, exprima-le acum!

Trimite pana pe 18 martie ora 20.00 la adresa oana.bratila@letsdoitromania. ro un text de max. 2000 de caractere in care sa explici cum ai promova – online si offline, intr-un mod cat mai creativ, mai usor aplicabil si cu cat mai putine resurse – proiectul “Let’s Do It, Romania!” astfel incat sa ii faci pe cat mai multi romani sa constientizeze amploarea poluarii cu gunoaie.

Nu uita sa ne lasi datele tale de contact (nume, e-mail, telefon)

In urma concursului, te poti numara printre cei 5 tineri care vor primi o invitatie gratuita la prima zi a evenimentului, 23 martie.

Vei avea ocazia sa iei parte, alaturi de profesionisti in comunicare, la sesiunea de live brainstorming pentru campania “Let`s Do It, Romania!”. Mai mult, ideile tale au sansa sa fie implementate, iar tu poti fi implicat intr-un proiect ce-si propune sa schimbe in bine Romania.

Jurizarea ideilor trimise va fi asigurata de Cristian Manafu din partea Evensys si de Dan Dumitrescu, Anca Banita, Oana Bratila de la “Let’s Do It, Romania”.

Toate ideile vor fi postate pe blogul “Let’s Do It, Romania!”.

In cazul in care vei fi selectat, vei fi anuntat telefonic pe 19 martie, iar numele castigatorilor vor fi postate pe www.prforum. ro si www.letsdoitromania.ro.

Initiat in Estonia in 2008, realizat ulterior cu succes de Letonia si Lituania in 2009, iar in prezent preluat de Portugalia, Slovenia si Romania, proiectul este cea mai mare actiune de voluntariat care isi propune sa curete Romania de deseurile aruncate necorespunzator in natura, intr-o singura zi. Afla mai multe pe www.letsdoitromania .ro

Ce mai astepti? Let’s Do It!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.