Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Argint si bronz la Olimpiada de Informatica a Europei Centrale si de Est!

0

Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti aduce din nou rezultate! De cativa ani liceul din capitala „produce” genii in informatica, elevii romani fiind abonatii permanenti la medaliile competitiilor internationale din domeniu. Lotul olimpic de informatică al României a obţinut două medalii de argint şi una de bronz la Olimpiada de Informatică a Europei Centrale şi de Est.

In perioada 12-19 iulie 2010 s-a desfasurat la Kosice, Slovacia cea de a 17-a editie a „Central European Olympiad in Informatics”. Liceul International de Informatica Bucuresti a participat la competitie cu un numar de 3 elevi, din care 2 au castigat medalii de argint si o medalie de bronz, potrivit site-ului Liceului Internaţional de Informatică.
„Medalii de argint au câştigat Bogdan-Cristian Tătăroiu şi Vlad Alexandru Gavrilă, amândoi elevi ai Liceului Internaţional de Informatică din Bucureşti. Victor-Cristian Ionescu, elev la acelaşi liceu, a câştigat medalia de bronz, se arată într-un comunicat de marţi al Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, citat de gandul.info

PS: Multumim Andrei Radu pentru informatie!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.