Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

95 de ani de KLM. 95 de euro biletul de avion spre Amsterdam și multe alte surprize aniversare

0

KLM sărbătorește astăzi, 7 Octombrie 2014, 95 de ani de activitate, fiind cea mai veche companie aeriană care operează sub același nume încă de la început. KLM România marchează acest moment cu un eveniment organizat în Aeroportul Internațional Henri Coandă dar și cu o promoție gândită special pentru această zi.

CERTIFICATE DE ZBOR PENTRU PASAGERI

Astăzi, pasagerii celor 3 zboruri operate de KLM pe ruta București-Amsterdam vor primi, la îmbarcare, un certificat personalizat prin care se atestă că au sărbătorit cei 95 de ani ai KLM “făcând ceea ce compania iubește cel mai mult – zburând.” De asemenea, pasagerii vor avea ocazia să facă fotografii aniversare și vor primi mici cadouri din partea companiei.

95 de ani de KLM. 95 de euro biletul de avion spre Amsterdam

KLM sărbătorește 95 de ani de activitate cu o ofertă promoțională de 95 de euro pentru zborurile dus-întors pe ruta București-Amsterdam. Oferta este valabilă doar astăzi pentru călătoriile efectuate în perioada 1 Noiembrie 2014 – 31 Martie 2015, iar rezervările se pot face pe site-ul www.klm.ro sau la agențiile de turism.

95 header

Asia și Africa de la 495 euro

Pe lângă oferta aniversară ce include bilete de avion spre Amsterdam la 95 de euro, dus-întors, compania a pregătit și o ofertă promoțională valabilă doar 3 zile, cu destinații din Asia, Africa și America de Sud.

Câteva exemple de tarife promoționale:

  • Beijing, Hong Kong și Shanghai de la 495 euro

  • Kuala Lumpur, Singapore și Jakarta de la 595 euro

  • Nairobi și Johannesburg de la 595 euro

  • Panama, Rio, Sao Paolo, Brasilia de la 695 euro

KLM a creat și un videoclip aniversar care povestește despre activitatea și istoria companiei, disponibil aici: http://youtu.be/4cc-0vKePek

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.