Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Artfooly – The Slice of Art Gallery. O nouă galerie de artă contemporană în București

0

Miercuri, 08 octombrie 2014, orele 19.00, se deschide în centrul Bucureștiului galeria de artă contemporană Artfooly – The Slice of Art Gallery, la parterul Palatului Știrbei de pe Calea Victoriei nr. 107.

Cu această ocazie are loc vernisajul expoziției “TANGO DIAGONAL au chocolat”, care prezintă lucrările artiștilor clujeni Arina Gheorghiță (pictură) și Cristian Orza (sculptură). Expoziția va fi deschisă între 08 octombrie 2014 și 15 noiembrie 2014, de marți până duminică, lunea fiind închis.

Artfooly își dorește să promoveze preponderent artiști români pe plan național și internațional.  Galeria abordează o manieră de prezentare și de comunicare prietenoasă, astfel încât să facă arta contemporană românească plăcută și accesibilă unui public din ce în ce mai larg, atât din punct de vedere vizual, cât și din punct de vedere financiar.

Proiectul Artfooly s-a născut din dragoste pentru artă și din dorința de a oferi publicului o galerie unde să vină întotdeauna cu foarte mare plăcere și curiozitate.  Fondatoarea galeriei, Anca Negescu, provine din mediul de afaceri, demarând proiectul Artfooly – The Slice of Art Gallery din pasiune și din dorința de a promova artă contemporană românească la cel mai înalt standard. În acest scop, a urmat cursuri de specializare, istoria artei și managementul artei la București și la Sotheby’s Institute of Art, Londra.

Artfooly invite Final

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.