Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

50 de saptamâni în bucătăriile lumii

0

Russenart Communications și Arpis te invită la o călătorie imaginară:

50 de saptamâni în bucătăriile lumii

În perioada ianuarie – decembrie 2014, Russenart Communications în parteneriat cu Arpis și Kotanyi Romania derulează programul de educație culinară ”50 de săptămâni în bucătăriile lumii” pentru a promova 50 de rețete culese din 12 bucătării ale lumii.

sigla bucatariile lumii

Cele 12 bucătării promovate în cadrul proiectului sunt: indiană, italiană, chinezească, spaniolă, japoneză, turcească, libaneză, mexicană, austriacă, grecească, israeliană și franțuzească.

În fiecare lună vor fi promovate 4-5 rețete specifice unei bucătării participante în proiect. Toate reţetele vor fi pregătite, săptămânal, la restaurantele partenere din Bucureşti şi vor putea fi degustate pe durata proiectului.

Prima bucătărie internațională ale cărei reţete vor fi descoperite și promovate în cursul lunii ianuarie este bucătăria indiană. Reţetele specifice bucătăriei indiene vor fi preparate şi degustate la Taj Restaurant.

La finalul fiecărei luni de promovare a fiecărei bucătării internaționale, organizatorii vor pregăti câte o seară specială, cu muzica specifică şi cu degustări ale reţetelor şi băuturilor tradiţionale ale bucătăriei promovate.

”Ne-am propus, prin acest proiect de educație culinară să promovăm cele mai cunoscute 12 bucătării ale lumii și să educăm publicul în ceea ce privește ingredientele specifice fiecărei bucătării. Timp de 50 de săptămâni, cu sprijinul a 12 restaurante din București, vom încerca să identificăm și să aducem în atenția gurmanzilor cele mai interesante rețete și locurile în care pot fi degustate. Este bine că există restaurante care au rețete tradiționale specifice și vrem să-i ajutăm pe cititori să le descopere”, a declarat Larisa Toader, Managing Director Russenart Communications.

”Arta culinară cunoaște o multitudine de forme când ne gândim la nivel global. Ea e influențată de zona geografică, de climat, de cultură și mulți alți factori. Credem că diversitatea este un factor important și astfel ne-am alăturat proiectului „50 de săptămâni în bucătăriile lumii” pentru a prezenta și susține arta culinară din cele mai importante și influente bucătării”, a declarat Vlad Szilagyi, Online Marketing Manager Sam Mills Distribution.

Programul de educație de educație culinară ”50 de săptămâni în bucătăriile lumii” este inițiat de agenţia Russenart Comunications în parteneriat cu Arpis și Kotanyi Romania. Programul va fi derulat în perioada ianuarie – noiembrie 2014 cu sprijinul a 43 de parteneri media (televiziuni, publicații tipărite și online, bloguri): Amelie.ro, Autentic Promotion, Bucatarescu.ro, Bucataria Culinara, Bucataria pentru toti, Calendar Evenimente, Campus TV, Casa mea, Culinar.ro, Carticica Practica, Cefacemimi?, Coolinaria, ecuisine.ro, DiasporaLive.ro, De savurat, ele.ro, eurocadouri.com, eva.ro, Euforia TV, Fabrica de Carne, Fabrica de lapte, Fapt divers, Food & Bar, Foodblog, Garbo.ro, Gastro Media, gustos.ro, Horeca Romania, HRB Expert, InfoAliment, inoras.ro, jurnaldebucuresti.com, metropotam.ro, Mujer, Online Sudent, Papa bun, Pap Tot, Restograf, Senso TV, stiuunloc.ro, Timisoara Express, MTWebArt, Woman TV, WorldWide Romania.

Programul de educație culinară va fi sprijinit de 12 restaurante diferite care vor prepara și oferi publicului rețetele specifice fiecărei bucătării.

Partener principal

Partenerul principal al programului de educație culinară ”50 de săptămâni în bucătăriile lumii” este brandul premium Arpis, lansat în 1992. Portofoliul de produse Arpis conține făină de mălai, făină din grâu, gris, otet balsamic, ulei etc.

Organizator

Russenart Communications este o agenţie de comunicare înfiinţată în 2008 şi condusă de Larisa Toader, în calitate de Director Executiv. Compania se diferenţiază de celelalte agenţii de pe piaţa de comunicare românească prin câteva servicii unice: delegarea unor specialişti de relaţii publice seniori care işi desfaşoară activitatea de la biroul clientului pe o perioadă determinată, consultanţi specializaţi în promovarea start-up-urilor şi a brandurilor de lux, consultanţă în derularea proiectelor europene, workshop-uri aplicative.

Din 2010, compania a început derularea unor proiecte speciale, dedicate unui public avizat: Buticul de PR, Congresul Comunicatorilor, Luxury & Elegance, Târgul de Tradiţie, Cultură şi Manufactură Românească, proiectul de responsabilitate socială Descoperă tradiţiile culinare româneşti!”.

Pentru detalii referitoare la proiect şi mai multe informaţii accesaţi www.russenart.ro sau blogul www.inbucatariilelumii.wordpress.com.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.