Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

3 echipe din Romania la mini Seedcamp Zagreb, 11 februarie 2010!

0

Seedcamp a publicat lista cu cele 20 de startup-uri ce vor participa la Mini Seedcamp Zagreb. Dintre acestea, cinci proiecte sunt romanesti. Acolo s-au calificat 3 echipe din Romania.

Cele 5 proiecte romanesti calificate la Mini Seedcamp Zagreb sunt:

* XTWIP, platforma pentru dezvoltarea de aplicatii colaborative
* AdCaptcher, platforma de advertising prin Captcha
* Kasardia, solutie de colaborare in cloud
* Readster, serviciu de indexare a studiilor si cartilor care nu sunt disponibile online
* kubu, platforma de ecommerce

Mini Seedcamp Zagreb se va desfasura pe 11 februarie in capitala Croatiei.

Mai multe informatii pe stiridebine.ro

Despre SeedCamp in limba engleza direct pe site-ul lor sau un scurt fragment preluat de noi mai jos.

Mini Seedcamp Zagreb

Mini Seedcamp Zagreb is a one day event aiming to connect the 20 best web-tech, mobile and software talent with some of the leading entrepreneurs, developers, and experts from the European tech ecosystem.

We will be bringing together 20 of the region’s best seed stage tech start-ups with experienced entrepreneurs, investors, and developers from the Balkans and all over Europe to participate in a day of intense mentoring, panel discussions and presentations at the excellent Croatian Chamber of Economy.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.