Constanța: Un nou eveniment de adopții de câini în Parcul Tăbăcăriei, organizat de comunitatea locală de iubitori de animale

0

Constănțenii interesați să aducă în viețile lor un animal de companie, sunt invitați vineri, pe data de 31 mai, începând cu ora 16:00, în parcul Tăbăcăriei – zona spațiului de joacă pentru câini, la un târg de adopții dedicat celui mai bun prieten al omului. 

În cadrul evenimentului, vor fi promovați pentru adopție câinii din adăpostul public Biobaza și alți câini salvați de pe străzi de către comunitatea locală de iubitori de animale, Unitate pentru Comunitate. Toți câinii promovați pentru adopție sunt oferiți gratuit, vaccinați, microcipați și deparazitați, iar adulții sunt și sterilizați.

La eveniment vor participa specialiștii de la Animal Society, printre care și un instructor canin experimentat, care vor oferi consultanță gratuită importantă celor interesați să adopte, astfel încât adopțiile să fie reușite, iar viața alături de un nou animal de companie să fie una armonioasă.

Comunitatea „Unitate pentru Comunitate” s-a angajat să gestioneze problema animalelor de rasă comună din Constanța într-un mod uman și să contribuie activ la bunăstarea acestora, implicând autoritățile și cetățenii. Obiectivele comunității includ creșterea numărului de adopții și responsabilizarea cetățenilor în gestionarea umană, eficientă și sustenabilă a populației canine, fie că aceștia au stăpân sau nu.

Constănțenii care doresc să se implice activ, să contibuie la o viață mai bună pentru animalele fără stăpân din Constanța, sunt invitați să se alăture comunității Unitate pentru Comunitate, care poate fi găsită prin pagina sau grupul cu același nume, din social-media.

Membrii comunității vor fi și ei prezenți la eveniment, gata să ofere informații despre activitățile pe care le desfășoară și cum putem contribui fiecare la o schimbare în mai bine.

Acest eveniment este organizat de Unitate pentru Comunitate, cu sprijinul Animal Society, Four Paws International și al Primăriei Municipiului Constanța. Târgul de adopții face parte din proiectul de dezvoltare comunitară „Efort comun pentru un viitor mai bun”, inițiat de Animal Society, Four Paws International și Primăria Municipiului Constanța. Proiectul include campanii de sterilizări gratuite pentru câinii și pisicile de rasă comună, programe destinate constănțenilor pentru implementarea unui plan de măsuri umane și eficiente pentru controlul populației de animale de companie și activități care să promoveze adopțiile și comportamentul responsabil față de animale. Societatea civilă este invitată să se implice activ în acest proiect și în procesul de luare a deciziilor referitoare la gestionarea animalelor comunității.

Pentru mai multe informații despre Animal Society și proiectele derulate, vizitați: www.animal-society.org sau pagina de Facebook Animal Society.

Pagina comunității locale de protecția animalelor din Constanța: Unitate pentru Comunitate.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.