Fundația Alfa premiată la Gala Națională a Binelui – ediția 2024

0

Fundația Alfa pentru Sănătate și Educație este încântată să anunțe primirea prestigiosului Premiu de Excelență la Gala Națională a Binelui 2024, în cadrul ceremoniei desfășurate la Sala Luceafărul pe data de 28 februarie 2024. 

Premiul a fost acordat de Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, prin Direcția Generală de Familie și Politici Demografice alături de partenerii săi și recunoaște contribuția Fundației Alfa în domeniul „Educație și tineret, asistență socială și servicii medicale”.

Aflat la a doua ediție, evenimentul „Gala Națională a Binelui” și-a propus să aducă recunoaștere publică inițiativelor filantropice întreptate spre atenuarea dezechilibrelor sociale din România. La Gală au participat reprezentanți ai ONG-urilor premiate și persoane publice, printre care Natalia-Elena Intotero – Ministrul Familiei, dr. Alexandru Rafila – Ministrul Sănătății, prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, Senator și Cristina Chiriac, antreprenor și fondatoarea CONAF România.

Premiul a fost primit de Roxana Herăscu, Director de Marketing al Fundației Alfa, și vine în recunoașterea eforturilor depuse în cadrul proiectului „Bursele de studii ALFA și Școala de vară ALFA”. Proiectul este realizat în parteneriat cu Fundația Regală Margareta a României prin programul Fondul Special pentru Copii și are ca scop principal sprijinirea copiilor din medii defavorizate prin oferirea unor burse de studii. De asemenea, Școala de vară oferă o oportunitate unică de învățare și dezvoltare personală, combinând activitățile educative cu cele recreative și sportive.

„Premiul primit astăzi este o confirmare a faptului că facem ceea ce trebuie și dați-mi voie să-l consider un premiu acordat tuturor celor care au făcut posibil acest proiect. Vă mulțumim pentru că ați observat eforturile noastre și vă asigurăm că acestea vor fi continuate”, a declarat Roxana Herăscu.

„Această distincție reflectă dorința și dedicarea Alfa Group, precum și a echipei Fundației Alfa, de a sprijini comunitățile vulnerabile. Fiecare „bine” este o picătură într-un ocean de nevoi, iar fiecare gest de generozitate ne aduce mai aproape de un impact pozitiv vizibil”, a declarat Mihai Măcelaru, CEO Alfa Group și Membru al Consiliul Director al Fundației Alfa.

Despre Alfa Group și Fundația Alfa pentru Sănătate și Educație

Grupul antreprenorial românesc Alfa Group, condus de Alin Niculae, reunește mai multe companii de referință pentru industriile lor de profil, cele mai cunoscute fiind OSCAR Downstream (Petrol & Gaze), Akcent Development și Exigent Development (Imobiliare), Onix Asigurări (Asigurări de garanții corporate).

Toate companiile din Alfa Group sunt aliniate la aceeași viziune pentru un viitor mai bun prin inovație, transformare digitală, politici sustenabile, respect și bune practici. 

Fundația Alfa pentru Sănătate și Educație a fost creată din dorința de a sprijini dezvoltarea infrastructurii și serviciilor în domeniul medical și educațional, inclusiv spitale, școli, universități și instituții de cultură. Prin programele sale, ALFA pentru Sănătate și ALFA pentru Educație, Fundația Alfa derulează campanii de conștientizare a problemelor specifice din domeniile de interes, prin programe de cercetare și proiecte educative, cursuri sau colocvii de interes pentru medici și tineri specialiști. 

Pentru alte detalii, accesați website-ul group-alfa.ro sau pagina oficială de LinkedIN, precum și website-ul https://fundatia-alfa.ro/ și pagina oficială de LinkedIN

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.