Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Talciocul urban de Iasi pentru copii

0

Cabinetul de psihoterapie Willing va invita sa participati la Talciocul urban de Iasi pentru copii,duminica 30 septembrie de la ora 10:00 pana la ora 14:00.

Evenimentul va avea loc la terasa Anturaj din strada Gavril Muzicescu in Iasi (zona Fundatie).

Talciocari vor fi copiii alaturi de familiile lor,petrecand astfel o minunata zi impreuna! Se vor vinde lucruri din camera copiilor incepand cu jucarii,lenjerii de pat,hainute,bijuterii si terminand cu mobila. Inscrierile se fac prin e-mail la office@willing.ro sau telefonic la numarul 0758512043. Participarea este gratuita atat pentru talciocari cat si pentru vizitatori!

Willing este dedicat spiritului feminin iar prin organizarea acestui eveniment aduce aproape familia si ii propune un mod armonios si relaxant de a petrece un timp frumos impreuna. Copiii vor fi motivati sa isi faca ordine in camera,vor invata cum sa negocieze produsele scoase la vanzare si vor trebui sa coopereze cu parintii lor pentru a vinde cat mai multe obiecte. Mamele isi vor putea savura cafeaua de dimineata alaturi de partenerii lor si vor avea parte de o sesiune de cumparaturi inedita!
Mai multe detalii despre talciocul de duminica puteti afla pe situl cabinetului www.willing.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.