Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Petrecere solidară la Iași @MaiBine

0

DĂRUIEȘTE de sărbători

Înainte de sărbători, Asociația Mai Bine vă așteaptă la un eveniment solidar sâmbătă, 15 decembrie. De la ora 17  la Clubul Creatorilor din Iași, valorificăm obiecte la prețuri modice, apoi, de la 21, dansăm pe ritmuri alese cu Enka și Les Animaux.

Asociația Mai Bine organizează un nou bazar cu lucruri pe care le valorificăm la sume modice. Prin acest bazar solidar ne propunem să prelungim durata de viață a produselor și, totodată, să sprijinim un grup de copii cu handicap mintal și/sau fizic de la un centru de recuperare din Iași. Dacă aveți pe acasă obiecte de prisos, le puteți aducela Clubul Creatorilor sâmbătă, între orele 16 și 17. Noi le împăturim, aranjăm micul butic și după ora 17, până seara la 20, împărțim obiecte la prețuri modeste. De la ora 21, Enka și Les Animaux ne cântă și încântă, la același Club al Creatorilor. Prețul biletului este de 10 lei, iar fondurile strânse vor fi donate centrului pentru copii cu handicap.

Parteneri în organizarea acestui eveniment ne sunt Cafeneaua Acaju și Clubul Creatorilor. Activitatea face parte din proiectul Cultură Civică Contemporană, desfășurat în perioada iunie-decembrie 2012, cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași. 

Despre autor

avatar

Asociația Mai bine a fost fondată în 2009 în Iași cu scopul de a contribui la dezvoltarea durabilă locală, abordând toate cele trei dimensiuni ale acesteia: natura, societatea, economia. În prezent este cea mai activă organizație în domeniul ecologiei umane și urbane și o referință la nivel național în sfera economiei sociale

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.