Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Moinești: Nu există nu se poate: cum faci rost de 100 de kg de hrană/zi pentru un adăpost pentru câinii abandonați

0

Un adăpost din Moinești și-a pus speranța în comunitate și-n puterea înțelegerii legendelor din bătrâni care spun că cel mai mare bine pe care-l poți face în viață e să hrănești un suflet care nu poate spune că-i e foame sau că-l doare. Alex Sîrbu face asta de 4 ani, zi de zi. El este cel care a fondat Asociația Animal Safe-Guard și salvează, hrănește, adoptă, tratează zilnic câini abandonați din zona Moinești, Modârzău și Zemeș, fără o echipă formată și fără vreun sprijin constant. Își dedică tot timpul acestei cauze.

Activitatea lui nu se limitează doar la incinta adăpostului – adesea poate fi văzut ajutând câinii și pisicile de pe străzi sau din curțile oamenilor mai în vârstă care nu mai au posibilitatea de a le oferi hrană.

Iarna se apropie, contextul economic e tot mai dificil, motiv pentru care are nevoie de susținerea tuturor celor care pot să-l sprijine pentru a continua să îngrijească cei peste 200 de câini aflați acum în adăpost. În afară de cheltuielile de tratament, deparazitare și vaccinare, “cea mai mare provocare e să facem rost de aproximativ 100 de kg de hrană/zi pentru perioada care urmează. Pentru mine nu există nu se poate. spune Alex.

Pentru cei care își doresc și au posibilitatea să adopte sau să doneze, îl puteți contacta pe Alex pentru a vă oferi toate informațiile necesare.

Pentru donații:
Paypal: alexion_30@yahoo.com
Cont Euro: RO30 RZBR 0000 0600 1837 2817
Cont Lei: RO95 RZBR 0000 0600 0974 0878
COD BIC Raiffeisen Bank: RZBRROBU

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.