Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Galați: workshop „Autismul dincolo de copilarie”

0

Fundația „Inimă de Copil” împreună cu Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România (ANCAAR) organizează sâmbătă, 25.06.2016, începând cu ora 09:00, workshop-ul „Autismul dincolo de copilarie” . Evenimentul va avea loc la sediul organizației din str. Furnaliștilor, nr. 24, Micro 20, Galați.

Workshop-ul „Autismul dincolo de copilarie” se adresează în special părinților care au copii cu autism dar și specialiștilor în domeniu.

Participarea este gratuită. Limită locuri 20 participanți.
Înscrierile se pot face la numărul de telefon 0742 151 243 sau la adresa de e-mail: iuliana.jozsa@inimadecopil.ro

workshop „Autismul dincolo de copilarie”

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.