Eşti voluntar? Eşti invitat la Balul Voluntarilor – Iaşi, 18 februarie 2012

2

Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Iasi si partenerii sai, organizeaza pe data de 18 FEBRUARIE 2012, la Centrul pentru dezvoltarea afacerilor IDEO (sos. Pacurari, nr. 138), BALUL VOLUNTARILOR – eveniment de promovare si recompensare a voluntarilor din Iasi.

Actiunea cuprinde doua sectiuni de concursuri, pe urmatoarele tematici: „PROGRAMUL SOCIAL” („Parada voluntarilor” , „Dansul voluntarilor”, „Voluntarii au talent”, Karaoke) si „PROGRAMUL ACADEMIC “ ( Expozitie planse – “Munca voluntarului”, “Deviza voluntarului”, Prezentare Power Point – „ Cunoaste-mi activitatea”), incepand cu orele 17.00.

Activitatea este realizată în cadrul campaniei „60 MINUTE PENTRU TINE” ce are ca obiectiv stimularea unei atitudini proactive a populaţiei cu privire la problematica consumului de noi substanţe cu proprietăţi psihoactive în comunitatea ieşeană şi vasluiană şi este derulată în parteneriat cu Instituţia Prefectului Iaşi, TVR Iaşi şi Universitatea de Medicină şi Farmacie „Gr.T.Popa” Iaşi.

Fişa de înscriere se poate descărca de aici

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

2 comentarii

  1. avatar

    CinE a organizat evenimentul? Sonorizarea a fost proasta, prezentarile nu mergeau, au fost puse gresit, copii adusi cu autocarul nu au mai dansat, intarzieri foarte mari, deci TIMP PIERDUT!

  2. avatar

    Multumim pentru comentariu! Ne pare rau, dar multumim ca ne-ati informat.
    Din anuntul evenimentului organizatorii sunt: „Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Iasi si partenerii sai”…

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.