Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Dam un laptop pentru un nume. Concursul Ateliere Fara Frontiere si DesignInARK!

0

 Castigati un laptop reconditionat participand la concursul Ateliere Fara Frontiere si DesignInARK pentru a defini numele si logo-ul celui mai nou proiect Ateliere Fara Frontiere!

Cum se desfasoara concursul?

Ateliere Fara Frontiere are nevoie de ajutorul vostru in definirea unui brand pentru un nou proiect. Pe site-ul www.designinark.com in sectiunea dedicata concursului puteti face propuneri la concurs dupa o simpla inregistrare pe site. Concursul va dura 2 saptamani, pe parcursul carora toti designerii si copywriterii doritori sa ajute o asociatie non-profit cat si sa castige marele premiu pot face propuneri in cadrul concursului. Dupa aceste 2 saptamani Ateliere Fara Frontiere va avea la dispozitie maxim alte 2 saptamani pentru a alege un castigator.

De-a lungul concursului, managerul de proiect de la Ateliere Fara Frontiere va va ghida si va comunica cu voi pentru a obtine cel mai bun rezultat.

Dupa desemnarea castigatorului, acesta va trebui sa livreze fisierele vectoriale pentru logo si eventual o scurta descriere a conceptului. Premiul i se va livra la adresa inscrisa in contractul de cedare a drepturilor de autor pe care il vom semna cu creativul.

Descrierea proiectului initiat de Ateliere Fara Frontiere

Proiectul propus inseamna confectionarea si vanzarea de genti de laptop, sacosa, truse de machiaj si alte obiecte de marochinarie din materiale publicitare recliclate. Importanta ecologica a proiectului deriva din reutilizarea unor resurse pentru care in acest moment nu exista varianta alternativa decat arderea in fabricile de ciment. Astfel materiale precum PVC, polipropilena sau material textil sintetic utilizate in confectionarea mesh-urilor outdoor sau a bannerelor indoor redevin materie prima.

Modelul acestui atelier de economie sociala ofera acces unor persoane in mare dificultate, cu dizabilitati, tineri descolarizati la un loc de munca ca rampa de lansare pentru piata muncii. Prin demararea unei noi activitati 10 persoane in dificultate vor avea sansa sa se integreze sau reintegreze intr-un mediu socio-profesional normal. Aceste persoane vor beneficia de invatarea unei meserii si a conduitei in relatia cu un angajator, integrare intr-un colectiv, acces la consiliere sociala si orientare profesionala, remunerare pentru munca prestata, insertie socioprofesionala.

 

Ateliere Fara Frontiere este o asociatie romana non-profit a carei misiune este insertia socio-profesionala a persoanelor in mare dificultate prin ateliere de economie sociala ce folosesc ca materie prima resurse reciclate sau reutilizate

 

DesignInARK iti ofera servicii de calitate pentru urmatoarea ta campanie de comunicare, microsite sau website, publicitate online sau broadcast campaign, toate la o fractiune din costurile de productie traditionala. DesignInARK.com este primul portal din Europa de Est de grafica, design, copywriting si servicii audio obtinute prin crowdsourcing.

Creatiile tale vor fi produse printr-un proces revolutionar numit “crowdsourcing”. Portalul nostru iti da acces la comunitatea noastra (“crowd”) de 500 de graphic si web designeri, copywriters si sound artists ce asteapta sa lucreze la urmatorul tau proiect. La sfarsitul unui proiect vei primi aproximativ 50 sau mai multe creatii si platesti doar pentru cea pe care o vei alege.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.